ZEKERİYAKÖY’DE İLK KEZ 3. DALGA KAHVE SUNAN BİR MEKAN:

Zekeriyaköy Koza Çarşı’nın arka bahçesinde hizmet vermeye başlayan Hope’sCoffee Shop 3. Dalga kahve severlerin Zekeriyaköy’de ilk buluşma noktası olmaya aday sıcacık bir mekan. Dünyanın en kaliteli kahve çekirdekleri olan Arabica çekirdeklerinden oluşan menüde seçtiğiniz kahve sipariş verildiğiniz anda değirmende çekilerek kişiye özel olarak mekanın sahibi Barista Umut Sarıuçak tarafından hazırlanarak sunuluyor.
18 farklıfiltre kahve çeşidiyle İstanbul çapında en çok alternatifi sunan Hope’sCoffeeShop’unBaristası ve sahibi Umut Sarıuçak dünyanın en kaliteli kahvelerinden oluşan bir kahve menüsüne sahip olduklarının altını da özellikle çiziyor. Hope’sCoffee Shop farklı kahve demleme yöntemleri ile farklı aromalarla zenginleşen sunumlarıyla da Zekeriyaköy ve çevresinde ve hatta tüm İstanbul’da adından söz ettireceğe benziyor.

annekurabiyesiCafe de sunulan yiyecekler de en az kahveleri kadar özel ve sağlıklı.

Cafenin sahibinin gazeteci ve reklamcı olan annesinin titiz bir çalışmayla oluşturduğu menü, annesi ve gerçek gıda uzmanı İpek Kuşçu’nun bizzat kendi elleriyle hazırladığı organik, yöresel gerçek gıdalar bulabileceğiniz farklı bir cafe; Hope’sCoffee Shop. Organik elmalı, cevizli kek, anne poğaçası, organik kavılca undan yapılan özel ev yapımı hamburger, kinoalı salata, organik waffle, yöresel kahvaltı gibi seçeneklerle sağlıklı beslenme konusunda İstanbul’da eşine az rastlanır sıcacık aile atmosferine sahip, sakin bir mekanHope’sCoffee Shop.

Hope’sCoffee Shop’ta çok farklı etkinlikler de düzenlenecek. Mekan etkinlikler için özel olarak tasarlanmış bir event masasına da sahip. Organik temalı doğumgünleri, buluşmalar ve küçük toplantılar için de çok uygun. Gerçek gıda uzmanı İpek Kuşçu ile gerçek gıda atölyeleri de düzenlenecek. Sanatçılarla buluşma mekanı olarak da Hope’sCoffee Shop sanatseverlerin de buluşma noktası olacak.

İstanbul'un oksijen deposu Zekeriyaköy’de hizmet veren Hope'sCoffee Shop toplamda 60’dan fazla nitelikli kahve, organik siyah çay, organik yiyeceklerle iyi ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla çarşının çiçeklerle bezeli, kuş seslerinin hakim olduğu doğal atmosferinde misafirlerini ağırlıyor. Mekana hakim olan ev sıcaklığı, hijyen ve samimiyet günümüzde bir mekanda aradığımız en temel özelliklerden. Mekan bu anlamda bir cafe de bulabileceğiniz maksimum huzuru sizlere sunuyor.
Bir aile işletmesi olan Hope'sCoffee Shop dünyanın en kaliteli arabica çekirdeklerinden oluşturduğu filtre kahve özel seçkisi ile kişiye özel chemex demlemeyle sizlere özel tatlar sunuyor. Reçetesini gizli tuttuğu espressoblendi ile tüm espresso çeşitleriyle (americano, latte,macchiato, cappucino, mocha) de oldukça iddialı.

Dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş ürünleri tedarik edilerek hazırlanan yiyecek ve içecekler cam damacanalarda muhafaza edilen sertlik derecesi kahve yapımı için en uygun olan (8,01ph) Uludağ’dan gelen bir su kullanılarak üretiliyor. Kahve makinalarının temizliklerini de bu özel sularla gerçekleştiriyor. Ürün tedariklerinde de en yüksek kaliteyi hedeflemiş olan Hope'sCoffee Shop iyi bir yaşam kalitesini benimsemiş lezzet duygusunu sağlıkla yaşamayı seçmiş seçkin konuklarını amatör bir ruhla ağırlıyor. Menüsünde sunduğu organik ürünleri satın alma imkanına sahip olduğunuz Hope'sCoffee Shop, 2 gün önceden sipariş vermeniz halinde istediğiniz ürünleri size özel hazırlayabiliyor.

hopeskonuklarKendinizi burada eski sıcak samimi ev gezmelerinde hissedeceksiniz 

Ürünleriyle ve hizmet kalitesiyle çok iddialı olan bu butik kafeyi işleten aile kimdir merak uyandırabildik mi bilmiyoruz. Hope'sCoffeeShop’u keyifle yaşamak adına ziyaret ettiğinizde kimlerle karşılaşacağınızı bilmek istersiniz diye düşündük. Barişta Umut Sarıuçak’ın babası Haluk Sarıuçak çeşitli gazetelerde spor muhabirliği yapmış emekli gazeteci ve uzun yıllar eşiyle birlikte kurdukları reklam ajansında yöneticilik yapmış. Annesi Serap Sarıuçak bir yayın kuruluşunda uzun yıllar sanat yönetmeliği yapmış sonrasında ise hayali olan Ajansturkuaz’ı kurarak ajansın sanat bölümü başına geçerek 20 seneyi aşkın bir süre reklam sektöründe başarılı çalışmalara imza atmış biri. Şimdilerde gazetecilik ve reklamcılık sektöründe edindiği deneyimlerini, araştırmacı kişiliğiyle Zekeriyaköy ve çevresinde yaşayan ve rafine yaşam kültürüne sahip sizlere özel ve güvenli yiyecekleri elleriyle hazırlamakla meşgul. Bir de yakın arkadaşı İpek Kuşçu’nun uzmanlığıyla organik yiyecekler konusunda da oldukça iddialılar. Barısta Umut da dünyada doğaya ve canlılara duyduğu sevginin yanı sıra doğal ürünlerin hayatımıza kattığı değerleri erken yaşta farkına vararak,siz değerli konuklarına sunmayı kendine iş edinmiş biri.

hopesdetayHayatımızdaki bilgi paylaşımının yanı sıra getirdiği kolaylıklarının hayatımızdan çıkardıklarınında farkında olan Umut ve Sarıuçak ailesi unutulmaya yüz tutmuş eski sıcak samimi ev gezmelerini ve sohbetlerini özleyenlerin yeni adresi olmaya aday: Hope’sCoffee Shop.

Sağlıklı yaşam trendinin vazgeçilmezi organik ve gerçek gıdaları bulabileceğiniz bu mekanda sıcak ve samimi bir sohbet de sizi bekliyor. Sabah 10’da açılan kafe, gece son konuklarını yolcu edene kadar da açık.

ZEKERİYAKÖY MAH. KOZA ÇARŞI ARKA BAHÇESİ. 5. CAD. 11M/1 ZEKERİYAKÖY/SARIYER

0212 202 68 33 - 0532 333 75 58