Bilgi Tel: 0212 201 57 57 - 0505 583 33 33

Sarıyer'in köklü eğitim kurumlarından Zekakademi Kurs Merkezi, 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemine hazır. Öğrencileri geleceğe hazırlayan Zekakademi, bilgi ve teknolojiyi harmanlayarak başarıya ulaştırmayı hedefliyor.

Eğitim sektöründe 20 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Zekakademi kurucularından Matematik Öğretmeni İbrahim H. Erecan, alanında uzman ve donanımlı kadro ile başarıya odaklanan gençleri aynı çatı altında buluşturmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

"BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ"

Takım çalışmasının önemine vurgu yapan Erecan, takım çalışması ile belirlenen hedeflere daha kolay odaklandıklarını belirtti. LGS ve YKS sınavlarında öğrencilerin zorlandığı branşların başında gelen matematik için 'Yeni Nesil Sorulara Yeni Nesil Çözümler' sloganı ile yaklaşan Erecan, "Öncelikle öğrencilerimizin problem çözme ve analiz yapabilme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

BİREBİR VE KİŞİYE ÖZEL ÖĞRETİM

Koçluk tabanlı ve bireysel farklılıkları dikkate alarak ilerlediklerini söyleyen Erecan, kişiye özel soru bankası, hata defteri, ödev takip ve check up sistemi ile öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm materyallere sahip olduklarını ifade etti.

KOÇLUK VE CHECK UP SİSTEMİ

Kişiye özel ve koçluk tabanlı eğitim modeli üzerine yoğunlaşan Zekakademi de her öğrenci için ayrı bir planlama yapılıyor. Zekakademi Check Up sistemi ile öğrencilerin tüm branşlardaki eksikleri tespit ediliyor. Bu eksikliklerin giderilmesi için ilgili planlamalar yapılıp kolaydan zora doğru uygun kaynaklardan kişiye özel ödevlendirmeler belirleniyor.

TAKİP SİSTEMİ

Kişiye özel ödevlendirmelerin bir önemli ayağı da takip sistemi. Verilen ödevlerin takibi koçluk sisteminde öğrenciye tanımlı olan eğitim koçu aracılığı ile hem öğrenci hem de velisi ile birebir iletişime geçilerek sıkı bir şekilde kontrol ediliyor.

BİREBİR ÖZEL DERS

Her öğrenciye tanımlanan özel ders paketi ile öğrenciler eğitim koçlarının yönlendirmesi ile istedikleri derslerden birebir özel ders alma imkanına sahipler.

Kilyos Cad. Aksak Sok. No: 3 Zekeriyaköy

SARIYER POSTA GAZETESİ