Yoga, zihinsel, ruhsal ve bedensel bütünlüğe yönelik bir yaşam sanatıdır. Yogaveda Yoga ve Pilates Stüdyosu da bu kapsamda “Herkese yoga felsefesi” ile daha bilinçli düşünen ve sağlıklı yaşayan bir topluluk olmaya dönük katkı sağlamak amacıyla sizleri bekliyor.

Yogaveda, zorlu şehir yaşamının içinde yeniden sağlıklı bir omurga, derinleşen bir nefes, genişleyen hareket kapasitesi ve zihinsel dinginlik için şimdi herkesi bekliyor! Bilgili ve deneyimli ekibiyle yoganın dışında beden ve zihin farkındalığı çalışmaları gerçekleştirmek üzere kurulmuş olan butik bir yoga stüdyosu olma özelliği taşıyor.

Çocuklara özel programlar hazırlanıyor

Ayrıca tüm hafta boyunca çeşitli zaman dilimlerinde, tüm yaş gruplarına yoga ve pilates grup derslerinin yanı sıra ihtiyaca ve isteğe göre mindfulness, taichi, jimnastik ve yüzme gibi farklı spor alanlarında da hizmet veriyor. Yogaveda, çocuklara yönelik özel programlar oluştururken, yaz okulu projesi ile yaz aylarında çocukların gelişmesinin yanı sıra dinlenmelerini, bilinçli farkındalık programları ile de okulda odaklanma sürelerini artırılmasını ve sınav stresinin azaltılmasını hedefliyor.

İşte verilen hizmetler

Yogaveda da haftanın belirli saatlerinde açılan farklı yoga çeşitlerine odaklı sınıf dersleri bulunuyor. Ayrıca birebir verilen yoga terapi veya ileri seviye öğrencilere dönük özel derslerde veriliyor. Atölyelerde ise şiddetsiz iletişim pratikleri ışığında farklı konulara odaklı çemberler mevcut. Son yılların egzersiz trendi reformer pilates, standart pilatesten farklı olarak reformer makinesi kullanılarak yapılıyor. Mat temelli pilatesten daha yoğun ve dinamik olan reformer pilates, egzersiz çeşidinin geniş olmasıyla da özellikle kas yapısını güçlendiriyor.

Rumelifeneri Yolu Tatar Sok. Sarıyer

GSM: 0532 252 61 08

Instagram – Facebook: Yogavedaclub 

Instagram: Hande Tarıman (@blues_yoga)

Instagram: Zeynep Beşparmak (@zeynepstage)