1959 yılından bu yana kendi üretimi olan salam, sucuk, jambon ve birçok et ürünü ile yıllardır Sarıyerlilere hizmet veren Akhan Kasap, hijyenik ortamda satışa sunduğu kaliteli etleri ile ‘Sarıyer’in kasabı’ olmaya devam ediyor.

Ciğerden el yapımı köfteye, tavuktan kırmızı ete kadar geniş ürün portföyüne sahip olan Akhan Kasap, sofraları şenlendirmeye devam ediyor.

LEZZETİ GÜNÜMÜZE TAŞIDI

1976’da Rumeli Kavağı’nda1959 yılından beri dededen toruna geçen ve gelenek haline gelen kasaplık mesleği bugün halen devam diyor. Dede mesleğini günümüze kadar başarılı bir şekilde taşıyan Akhan Kasap, 1976 yılında Rumeli Kavağı’nda açtığı ilk şubesindeki lezzeti geliştirerek günümüze ulaştırmayı başardı.

KAPIDA ÖDEME AYRICALIĞI

Aile şirketi olan Akhan Kasap, special et çeşitlerinin yanı sıra şarküteri ürünleri ile kısa bir süre içinde kalitesini ispatladı. Dinlenmiş et seçeneklerinin yanı sıra onlarca çeşit peynirin olduğu şubede,  salam, sucuk Akhan Kasap’ın kendi üretimi. 30 - 40 dakika içerisinde siparişleri ulaştıran Akhan Kasap, teslimat sırasında kapıdan ödeme ayrıcalığını sunuyor.

Maden Mah. Kilyos Cad. No: 173 Sarıyer

Sipariş Tel: 0212 342 01 02

Instagram/akhankasap

SARIYER POSTA GAZETESİ