Telefon: 0212 285 93 10 - 0541 285 93 10

Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren 1C Grup, ülkemizin önde gelen birçok şirketine profesyonel tedarik hizmeti verirken, çözüm ortaklığı da sunuyor.

Müşterilerinin beklentileri doğrultusunda hareket eden, dinamik ve üretken olmayı ilke edinen 1C Grup, 11 yıldır Sarıyer’ de faaliyetlerini sürdürüyor.

Yenilikçi yapısıyla dikkat çekiyor

1C Grup, Türkiye genelinde gıda, temizlik ve kırtasiye kategorisi başta olmak üzere 6 bin farklı ürün çeşidiyle müşterilerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürün temininin yanı sıra kendi personeli ve kendi araçlarıyla teslimat yaparak, hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor. Tüketicinin ihtiyaçlarını karşılama ve beklentilerini önceden tahmin etme stratejisiyle hizmet veren firma, geleneksel ve güvenilir olduğu kadar yenilikçi yapısıyla da dikkat çekiyor.

Kaynakların etkin kullanımını sağlıyor

A'dan Z'ye yüksek kalite ve hizmet standartları ile yüzlerce işletme ve kuruma profesyonel çözümler sunan şirket, temin ettiği ürün ve hizmetlerde; müşteri geri bildirimlerini yönetme, değer yaratmayan işlemleri ortadan kaldırarak kaynakların etkin kullanımını sağlıyor.

"Profesyonel destek sağlıyoruz"

Yasal olarak alınmasında ve satılmasında sakınca olmayan her türlü ürünün temini ve tedariki hizmeti sunduklarını belirten 1C Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Ömer, "Firmamızdan hizmet alan müşterilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve en ekonomik şekilde temin etmek, firmalara kalıcı çözümler sunmak ve  maliyetleri aşağı çekmek için profesyonel destek sağlıyoruz. 488 markanın 6 bin ürününü satıyoruz. Dolayısıyla yaptığımız işin en zor operasyonu değişen maliyetleri yönetebilmek. Çünkü içerisinde bulunduğumuz dönemde her geçen gün fiyatlarda değişiklik yaşanıyor. Bu durum müşterilerimizin de maliyetlerini artırıyor. Biz de talepler doğrultusunda bu maliyetlerin azaltılması hususunda alternatif çözümler üretiyoruz" diye konuştu.

"Hizmetlerde mükemmeli hedefliyoruz"

Ömer, "Kendi bünyemizde bulundurduğumuz müşteri hizmetleri birimi ile satış sonrası hizmetlerde mükemmeli hedefliyoruz. 1C Grup, sahip olduğu modern ve güvenli yazılım altyapısıyla kullanıcılarının bilgi gizliliğini en üst seviyede koruyor. Kullanıcıları tarafından verilen her sipariş, büyük bir dikkat ve titizlik içinde paketleniyor" ifadelerini kullandı.

"Öncülük etmek ve sektörün kurumsallaşması için faaliyet gösteriyoruz"

Ev dışı tüketim sektörünün gelişimine değinen Ömer, "Ülkemizde ürün kalite ve standardının artmasına öncülük etmek ve sektörün kurumsallaşmasına katkı sağlamak için 11 yıldır faaliyet gösteriyoruz" dedi.

"Hızlı ve ekonomik çözümler sunuyoruz"

1C Grup'u diğer firmalardan ayıran özelliklere değinen Ömer, "Bizim farkımız mevcut insan kaynağımızla müşterilerimize hızlı ve ekonomik çözümler sunarken, maliyetlerinin minimum seviyeye çekmek. Türkiye'de birçok işletme belli konularda standardını ortalama bir seviyeye getirmişken, salt ürünün tedariki gibi konularda kullandıkları ürünlerle ilgili çok büyük hatalar yapıyor. Bu hatalardan bazıları bilinçsiz tüketim ve doğru noktada doğru ürünü kullanmamak. Klasik satın alma ile ilgili müşterimizden bir talep geldiğinde biz doğru bilgilendirmeyi yapıyoruz. Örnek vermek gerekirse 100 kilo çay alırken, şekeri ise 300 kilo talep ederlerse kendilerine yanlış satın alma yaptıklarını ifade ediyoruz. Bahsettiğim çözüm ortağı ve profesyonel destek tam olarak budur" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin her noktasına hizmet veriyoruz"

81 şehre hizmet verdiklerini aktaran Ömer, "Türkiye'nin en batısından en doğusuna kadar tüm noktalara hizmet veriyoruz. Gitmediğimiz noktalara ise anlaşmalı kargo ile ulaşıyoruz. 1C Grup olarak tüm ihtiyaçların tek bir noktadan temin etme olanağı sunuyoruz. Kırtasiye malzemeleri veya temizlik ürünlerini ayrı ayrı firmalardan değil, 1C Grup çatısı altından tedarik etmelerini sağlıyoruz. Biz bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz en büyük avantajlarda biri de budur" ifadelerini kullandı.

"En yüksek satış rakamlarına ulaştık"

Pandemi döneminde hijyen ürünlerine talebin arttığına dikkat çeken Ömer, "Ağırlık olarak hizmet verdiğimiz beyaz yakalı diye tabir edilen çalışanların pandemi sürecinde evden çalışmaya başlamasıyla birlikte sektör içerisindeki dinamikler değişti. Fakat biz geniş ürün yelpazemiz sayesinde ihtiyaçların karşılanmasında herhangi bir sorun yaşamadık. Ofislerde tüketilen çay ve kahve gibi ürünlere olan talep azalırken, kolonya, maske ve dezenfektan gibi ürünlerde ise tüm zamanların en yüksek satış rakamlarına ulaştık. Dolayısıyla salgın kuralları doğrultusunda tam zamanlı olarak çalıştık" diye konuştu.

"E-ticaret platformlarında da hizmet veriyoruz"

Ömer, "Ev ve perakende markalarının dışında kalan tüm alanlara hizmet veriyoruz. Bunun dışında son tüketiciye Hemen Tedarik Teknoloji Hizmetler A.Ş. ile e-ticaret platformlarında hizmet veriyoruz. Avantajlı fiyatlarla müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu sektör özellikle pandemi ile birlikte çok büyüdü. Çünkü insanlar artık dışarı çıkmadan ihtiyaçlarını e-ticaret platformları üzerinden temin edebiliyor" dedi.

Sektördeki sorunlar anlattı

Sektördeki sorunları anlatan Ömer, "Tüm sektörlerde olduğu gibi ev dışı tüketim sektöründe de en büyük sorun kayıt dışı çalışmalar. 1C Grup, sattığı iğneden ipliğe kadar her ürünü faturalandıran bir şirket. Fakat bizimle aynı işi yapıp kayıt dışı işlemler yapan birçok firma var. Bu sayede markalara daha düşük bütçeli teklifler verebiliyorlar. Dolayısıyla bu durum bizim gibi işini usulüne uygun yapan firmaları zor durumda bırakıyor. Bunun dışında devletimiz geçtiğimiz yıllarda yemek kartlarındaki komisyonları belli bir noktaya çekerek, sektörü rahatlatmıştı. Günümüzde ise e-ticaret platformlarında hizmet veren firmaların işi çok zor. Çünkü çok yüksek komisyon ve kargo maliyetleri ile karşı karşıyalar. Açıkçası parayı platformlar kazanıyor, işin cefasını şirketler çekiyor. Devletimiz bu duruma el atmalı ve komisyon ücretlerinde düzenleme yapmalı" şeklinde konuştu.

Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. Çelik Sk. No:5/1 Sarıyer

SARIYER POSTA