Doğayı ve insan sağlığını önemseyen vizyonunu, kuru temizleme hizmetine yansıtmayı kendisine misyon edinen James Kuru Temizleme, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan hizmet anlayışı ve deneyimli kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

İnsan sağlığını ön planda tutan, çağın gerekliliğine ayak uydurarak, Avrupa standartlarında kurmuş olduğu donanımlı personel ve ekipmanlarla Eclipse Maslak Business Center’da faaliyet gösteren James Kuru Temizleme, leke çıkarma, ütü ve terzi dikim - tadilat gibi hizmetlerin yanı sıra ücretsiz servis imkanı da sağlıyor.

“Ürünleriniz ilk günkü gibi kalır”

James Kuru Temizleme’nin organik sistemi benimsediğinin altını çizen firma sahibi Metin Meşulan, “Gelen eşyaların temizlenmesini sağlayan makinelerimizde kimyasal ürünlerin kullanmaması konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Ayrıca son model teknoloji ile donatılmış olan James Kuru Temizleme’de ürünler hem temiz hem de insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde teslim ediliyor. Greenearth sistemi teknolojisini kullanıyoruz. Perkloritilen solventi ile temizlenen kıyafetler, doğayı ve en önemlisi insan sağlığına zararlı kimyasallar içermektedir. Perkloretilen, tekstil ürünlerindeki lekeleri temizlerken aynı zamanda çözmemesi gereken maddeleri de çözdüğünden ürünlerin dokularına da zarar vermektedir. Bununla beraber ürünlerin renklerine, parlaklığına ve süslemelerine zarar vermektedir. Greenearth sisteminde kullanılan silikon hassas olduğundan ürünlere zarar vermez ve ilk günkü gibi kalmalarını sağlar” dedi.

“Artık kötü kokuya elveda”

Organik kuru temizleme ile ilgili bilgiler veren Meşulan, “Türkiye’de, kuru temizleme sektöründe organik sistem henüz tam anlamıyla oturduğunu söyleyemeyiz. Bazı firmalar eşyaların temizlenmesi aşamasında kullandıkları kimyasalların insan sağlığına zarar verip vermeyeceğini düşünmüyor. Ancak biz gelen konuklarımızın hepsine organik sistemin önemini anlatıyoruz. Organik kuru temizlemede kullanılan ve ana bileşimi kumdan meydana gelen sıvı silikon toksik değildir; havaya, suya ve toprağa zarar vermez ve çevreyi kirletmez. Ayrıca cilt dostu olan bu maddeyi gönül rahatlığıyla cildinize sürebilirsiniz. Eski usul temizlemeler de karşılaştığınız kötü kokuya da organik temizlemeyle birlikte “elveda” diyebilirsiniz. Kıyafetlere zarar vermeden daha yumuşak bir doku ve form kazandıran organik kuru temizleme; kıyafetlerinizin renklerini parlatır ve uzun ömürlü kullanılmasını sağlar” diye konuştu.

Ücretsiz servis hizmeti

“Eşyaların teslimi için ücretsiz servis hizmetimiz bulunuyor” diyen Meşulan, şöyle deavm etti: “Bu alanda geniş bir ağa sahibiz. En geç 2 gün içerisinde teslimatı yapıyoruz. Tarabya’dan başlayıp Ortaköy’e kadar servis hizmetimiz var.”

Eclipse Maslak Business Center 1 F Blok No: 1

Tel: 0212 276 66 86

GSM: 0532 266 78 75