Deniz araçlarına ÖTV’ siz akaryakıt, madeni yağ ve deniz boyaları temin eden Türkiye’nin gemicilik sektöründeki önde gelen firmalar arasında yer alan Temar Denizcilik, Altınbaş Holding güvencesiyle Alpet Akaryakıt İstasyonunu Düzce Akçakoca’da hizmete açtı.

Şirketin Genel Müdürü Sarıyerli İş adamı Emre Yaldız, “Türkiye’nin önde gelen deniz inşaat firmalarına hizmet veren şirketimiz akaryakıt alanında hizmet vermeye başladı. Kaliteli hizmet sunabilmek ve iş verimliliğini arttırabilmek için müşteri odaklı bir politika izlemektedir. Her bir müşterimize olan sorumluluğumuzun bilincinde hareket ederek, seri hizmet ve teknik düzeydeki donanımımızı kullanmakta, müşterilerimizin 24 saat bize ulaşabilecekleri iletişim ağımız ile zamanı en iyi şekilde değerlendirmekteyiz. Çözüme yönelik hizmetler sunuyoruz” dedi.

Açılışa Sarıyerlilerden yoğun ilgi

Yatırımlarına devam eden Temar Denizcilik, Akçakoca’da 5 dönüm üzerine kurulu dev bir akaryakıt istasyonu açtı. Müşterilerine verdiği kaliteli ve güvenilir hizmetiyle adını duyuran Temar Denizcilik, son sistemlerle donatılmış oto yıkama bölümü ve Türkiye’nin en iyi 2. konsept marketini bünyesinde bulunduruyor. Akaryakıt istasyonunun açılışına Sarıyerliler büyük ilgi gösterdi.