Ay-ser Sigorta Aracılık Hizmetleri,1985 yılında sigortacılık sektörüne adım atarak, değişime ve gelişime açık kadrosu ile sigorta sektörüne birçok yenilik katarak yoluna devam ediyor.

12 Sigorta şirketi (Ray, Sompo Japan, Allianz, Ergo, Ergo Emeklilik, Generali, HDI, Zurich, Liberty, Doğa, Unico, Ankara) acenteliği ile sigortalıların çözüm ortağı olan Ay-Ser Sigorta’nın İstanbul Şube işletmeciliğini 19 yıllık sigorta tecrübesi ile Zeynep Bekgöz yürütmektedir.

TÜM SİGORTA’DA İŞLEMLERİNİZDE TECRÜBESİ İLE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

IMG_8399Ay-ser Sigorta Aracılık Hizmetlerinde İstanbul Şube Müdürlüğü’nü Tarabya’daki şubesinde  yürüten ve sektöre 1997 yılında giriş yapan AÖF Halkla İlişkiler mezunu Zeynep Bekgöz mesleğine ilk olarak Güneş Sigorta acenteliği ile başlamış sonrasında kurumsal acente ve brokerliklerde satış-pazarlama müşteri temsilcisi ve teknik uzman olarak görev yaptı. Bekgöz, yaklaşık 1 yıldır da Ay-Ser Sigorta İstanbul Şube müdürlüğünü yürütüyor.

BEKGÖZ: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVEN OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Sigorta sektörünün gelişimini takip edip kendini de bu alanda geliştiren Ay-Ser sigorta İstanbul Şube Müdürü Zeynep Bekgöz “Yılların birikimini sigortalılarıma doğru ve ihtiyaç duydukları poliçeler sunarak, onların her zaman yanlarında olan değerlerini güvence altına alan çözüm ortakları olduğumu anlatarak hizmet sunmaya özen gösterdim” cümlesi ile kendini anlatıyor.

Ay-Ser Sigorta Kasko, trafik, dask, konut, işyeri, sağlık, ferdi kaza, nakliyat, gemi ve yat sigortaları, seyahat sağlık sigortası ve tüm sorumluluk sigortaları için poliçeleri üretimi yapmaktadır.Kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve müşteri memnuniyetini esas almıştır. “Başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir” prensibi ile çalışan Ay-Ser Sigorta prensiplerinden ödün vermeden yoluna devam ediyor.

Bilgi Tel: 0212 223 00 99 - Gsm: 0535 343 68 36

Tarabya Dereiçi Sk. No:7/1 Sarıyer