Spor giyiminin öncü markası olan Tutku Spor, uzun yıllardır İstinye’de faaliyet göstermesinin ardından Bağlar Mevkii’nde 2. şubesini hizmete açtı.

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın açılış kurdelesini kestiği törene, AK Parti Sarıyer İlçe eski Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Sarıyer’i sporun merkezi yapacağız”

Salih Bayraktar, işletme sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek açılış kurdelesini keserken, mağazadaki ürünleri inceledi. Açılış sonrası Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Öncelikle açılışın Sarıyer’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Bilindiği üzere bizim spor ile ilgili çok sayıda projelerimiz var. Ne demiş Kanuni; “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.” Sıhhat çok önemli bir şey. Sağlıklı bir toplum da spor yapmaktan geçiyor. Bu bilinçle ilçemizi sağlığın merkezi yaptık. Aynı zamanda Sarıyer’i sporun merkezi yapacağız” dedi.

“Tüm Sarıyerli dostlarımızı bekliyoruz”

Tutku Spor’un işletmecisi Eyüp Karsavran, “Sayın Salih Bayraktar başkanımıza bizleri kırmayıp açılışımıza katıldığı için teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır bu sektörün içerisinde bulunan Tutku Spor olarak kendi mahallemize de bu hizmeti vermeyi arzuladık. Kaliteli ürünlerimiz ve güler yüzlü hizmetimiz ile tüm Sarıyerli dostlarımızı bekliyoruz. Başkanımız az önce Sarıyerimizi sporun merkezi yapacağını söyledi. Eğer Salih başkan bunu ifade ettiyse mutlaka yapar. Bundan hiçbir şüphem yok” ifadelerini kullandı.