Eşyaların kargoda zarar görmesini engellemek için iyi paketlemeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Taşıma esnasında eşyaların zarar görmemesi için iyi paketleme yapılması gerekiyor. Fakat çoğu zaman buna yeterli vakit ayrılamıyor. Neyse ki bu işi iyi yapan firmalar bulunuyor.

“Siz işinize bakın, gerisini bize bırakın…” sloganıyla paketleme sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Paketist, bu firmalar arasında öncü konumda bulunuyor. Paketis'in başında yer alan Gamze Saraçoğlu, “Paketist, aklınıza gelebilecek her şeyi; değerli, hassas, kırılgan, paketlenmesi zor, şekilli-şekilsiz ürünlerin, endüstriyel malzemelerin, numunelerin koruyucu paketini yapar. Yani eşyanızın, ürününüzün istediğiniz noktaya güvenli bir şekilde ulaşması için gerekli olan en iyi paketleme çözümünü belirleyip, size önerir ve maliyetlerinizi de düşürerek kapıdan kapıya teslimat sağlar.” şeklinde yaptıkları işi özetliyor.

KARGO FİRMALARININ BOŞLUĞUNU DOLDURUYOR


Müşterilerine doğru çözümler sunan bir firma olduklarını söyleyen Saraçoğlu önemli bir açığı doldurduklarını vurgulayarak, “Bugün hiçbir kargo şirketinin kırılabilir bir eşyanın hasarsız yerine ulaşacağının garantisini veremediğini, paketlerin üzerine yapıştırılan kırılır etiketlerinin bile bir etkisinin olmadığını düşünürsek o zaman eşyanızı nasıl hasarsız istediğiniz yere ulaştıracaksınız. Paketist işte bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları ortadan kaldıran bir modelle müşterilere kolaylık sağlayan bir hizmet sunuyor. Bir telefonunuz yeterli. Biz gelir alırız paketler güvenle her yere yollarız. Bu arada hem yurtiçi hem yurtdışı dünyanın her yerine…”diyor.



ARABA CAMINDAN, VAZOYA KADAR HER ÜRÜN…


Bilgisayar firmalarından, bankalara, otellerden, okullara varan birçok farklı firmaya hizmet verdiklerini belirten Saraçoğlu, bunların dışında Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer Merkez, Tarabya gibi farklı birçok noktadan da bireysel anlamda dünyanın her yerine evden eve paketleme ve nakliye ile hizmeti verdiklerini dile getiriyor. Şimdiye kadar paketleme yaptıkları ve güvenle ulaşımını sağladıkları ürünlerin beyaz eşyadan, tabloya, vazondan bilgisayara kadar çeşitlilik gösterdiğini kaydediyor.

Maslak Ahievran Cad. Nazim Akbacı Ticaret Merkezi No: 7 D. 21 Maslak

Tel: 0212 346 00 86 - www.paketist.com