TEL: 0212 289 32 65 - 0212 223 19 96

Merkezi Ayazağa'da bulunan Başyapı İnşaat & Dekorasyon, Ferahevler'deki şubesi ile birlikte yaklaşık 11 yıldır müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Özellikle kış aylarında ev ile iş yerinin içerisindeki ısının dışarıya gitmesini önlemek ve evinde tadilat yaptırmak isteyenlerin tercih ettiği Başyapı, inşaat ve dekorasyon başta olmak üzere faaliyet gösterdiği tüm alanlarda Sarıyer'in öncü firmaları arasında yer alıyor.

"HER İŞİ LAYIKIYLA YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ"

Firma ile ilgili bilgiler veren Orhan Baş, "Firmamızı 2009 yılının Kasım ayında kurduk. Yaklaşık 11 yıldır da inşaat ve dekorasyon sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bu süre zarfında gerek ürün portföyünü gerekse kalitesini her geçen gün artıran fakat müşteri memnuniyeti felsefesinden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra 8 yıldır Pimapen firması ile de hizmet veriyoruz. Duşakabin, çelik kapı, ev tadilatı gibi A'dan Z'ye her işi layıkıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. Mutfak, banyo ve genel tadilat gibi işlerde hanımlar olaya daha hakim. Bu yüzden işin her safhasında yer alıyorlar. Kendi arzu ve talepleri doğrultusunda konforlu bir ortam sağlıyoruz" dedi.

"EN UYGUN FİYAT VE YÜKSEK KALİTE İLE HİZMET VERİYORUZ"

"Pimapen markası kendisini ispatlamış bir marka" diyen Baş, "Gerek kalitesi gerekse sağladığı güven en üst düzeyde. Bir evde ses, ısı, yalıtım dendiği zaman akla Pimapen geliyor. Başka firmaların ürününün ömrü 2 yıl ise Pimapen'de bu süre en az 4 yıl oluyor. Bu yüzden Pimapen ile çalışıyoruz. Dolayısıyla ne kadar kaliteli ürün kullanırsak o kadar fazla tercih ediliriz. Daha az maliyet için farklı markalar tercih edildiğinde aslında daha pahalıya mal ediyorsunuz. Çünkü Pimapen'deki gibi ısı ve ses yalıtımı üst düzey değil. Bizi tercih edenlere en uygun fiyat ve yüksek kalite ile hizmet veriyoruz. Bu yüzden Pimapen'i öneriyorum. Normal şartlarda 300 lira gelecek doğalgaz faturasını kaliteli ürünleri tercih ederek minimum seviyeye çekmek mümkün. Bu kapsamda konfor camı öneriyoruz. Bu ürün içerideki ısıyı dışarıya, dışarıdaki ısıyı da içeriye vermiyor. Yüzde 70 oranında ısıyı tutabilir. Diğer pen ile pimapen arasında çok büyük fiyat farkı yok. Az önce saydığım unsurları da dikkate alırsak ileriye dönük daha uygun fiyata denk geliyor" diye konuştu.

"GEREKLİ TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALIYORUZ"

Baş, "Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgınına karşı gerekli tüm önlemlerimizi alıyoruz. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Gerek işyerinde gerekse gittiğimiz ortamlarda en üst seviyede tedbirlere uyuyoruz" ifadelerini kullandı

"İŞİ MÜŞTERİMİZ BEĞENMİYORSA ÜCRET TALEP ETMİYORUZ"

"Bir ürün satın alırken mümkün olduğunca kaliteli olanlar tercih edilmeli" diyen Baş, "Her matkap tutan kişi usta olmuyor. Fakat piyasaya baktığımızda yetersiz ve donanımsız birçok kişi var. 1 sene iş yapan usta olamaz. Tabiri caizse merdiven altı tadilat yapıyorlar. Bir süre sonra meydana gelebilecek arızadan sonra o kişiyi nerede bulacaksınız? Çünkü yeri yurdu belli değil. Ancak bizim her işimiz resmi ve kayıt altında. Ürün kalitesinin yanı sıra ustanın becerisi de çok önemli. Eğer yaptığımız işi müşterimiz beğenmiyorsa ücret talep etmiyoruz. Bu konuda çok iddialıyız. Evinde herhangi bir tadilat yaptırmak isteyenler bizden teklif almadan işi başkasına vermemelerini tavsiye ediyorum. Herkese kapımız açık" şeklinde konuştu.

Ayazağa Mah. 132. Sok. Sarıyer

Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. No: 82/A Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ