Maden Mahallesi’nde hizmete açılan Luxury Boutique Turkey, birbirinden şık ve kaliteli ürünleri Sarıyerliler ile buluşturuyor. Yoğun ilgi gören işletmenin açılışını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptı.

Genç Girişimci Çağla Öz tarafından açılan Luxury Boutique Turkey, dünyaca ünlü markaların ürünlerini Sarıyerlilerin beğenisine sunuyor. Ayakkabıdan çantaya, giysilerden ev tekstiline kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan işletme, şıklığa ve zarafete önem verenleri bekliyor.

“ŞIK VE KALİTELİ ÜRÜNLERİN SATIŞINI YAPIYORUZ”

Luxury Boutique Turkey’in Sahibi Genç Girişimci Çağla Öz, “Şuan çok heyecanlıyım. Her zaman yanımda olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Luxury Boutique Turkey olarak şık ve kaliteli ürünlerin satışını yapıyoruz. Açılışa geldiğiniz için sizlere de teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GENÇ’TEN ÖZ’E HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİ

İşletmenin açılışını yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Ülkemiz bu dönemde büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. Bu krizleri en azından psikolojik olarak atlatmak adına özellikle gençlerimizin iş yaşamında olması çok önemli. Tabi olayın sadece tüketim tarafında değil, üretim tarafında da gerekiyor. Umarım bir gün kendi tasarımlarını yaptığın daha büyük bir işletmen olur. Ben genç girişimcimize başarılar diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun” diye konuştu.

Başkan Genç’in ‘Ben her işyeri açılışında olduğu gibi Çağla’ya da çok para kazanılmasını diliyorum. Eğer istediğinden fazla kazanırsan belediyeye getir’ sözleri gülüşmelere neden oldu.

Maden Mah. Kuğu Sk. Skyline Plaza No: 11/A Sarıyer

GSM: 0534 211 02 16

Instagram: luxboutique turkey

SARIYER POSTA