Yapının fiziki konumu, yapım zamanı, iş maliyeti, kullanıcıya dair kriterlerin doğru, estetik ve bilimsel şartlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren F+ Mimarlık, kişiye özel tasarımları ile yaşam konforu sunuyor.

GSM: 0544 678 72 77 - 0532 616 72 63

Her türlü tadilat ve uygulama alanlarında güvenilir ekiplerle kaliteli hizmet veren F+ Mimarlık, çağdaş, modern, kent ve çevreye duyarlı bir tasarım anlayışı ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

MODERN MEKANLAR TASARLIYOR

F+ Mimarlık, ihtiyaçlara cevap verebilen, aynı zamanda sürdürülebilir nitelikte, ergonomik ve estetik kaygıları göz önünde bulunduran mimari çözümlemelerle keyifli mekanlar planlamayı amaçlıyor. Modern, kaliteli hizmet anlayışıyla ve ‘Siz hayal edin biz gerçeğe dönüştürelim’ mottosuyla faaliyetlerini sürdüren F+ Mimarlık, kişiye özel tasarımların yanı sıra danışmanlık, tasarım, proje, dekorasyon, tadilat, peyzaj, uygulama, ücretsiz keşif imkanı gibi birçok alanda hizmet veriyor.

“İNSANLARIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ”

Şirket kurucularından Yüksek Mimar Fatih Yıldırım, “Almanya’da doğdum ve 2010 yılından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Mimarlık sektöründe yılların getirdiği tecrübe ve deneyime sahibim. Şirketin diğer ortağı ise Ferhat Yıldız. Aynı şekilde eleman kadromuzda son derce donanımlı kişilerden oluşuyor. Kişiye özel tasarımların yanı sıra konut, showroom ve mağaza gibi mekanlarda insanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Burada kilit nokta insanları iyi dinlemek, iyi anlamak ve empati kurmak. Herkes bir şeyleri güzel yapmaya çalışır fakat tasarımın yapılacağı mekana en uygun işlemi yapmak bizim işimiz. Bu kapsamda bize gelen kişileri doğru yönlendirip, doğru yerlerde gerekli müdahaleleri yaparak sihirli dokunuşları gerçekleştiriyoruz. Tasarımı ise öncelikle mekanın lokasyonu, ihtiyaçları, maliyeti göz önünde bulundurarak yapıyoruz” diye konuştu.

“F+ MİMARLIK’IN FARKINI GÖREBİLİYORLAR”

“Bahçesinden yeşil alana, evin dış cephesinden iç dekorasyonuna kadar geniş yelpazede hizmet veriyoruz” diyen Yıldırım, “Burada yapının iç ve dış kısmını bir bütün olarak ele alıyoruz. Bu konu bizim için kırmızı çizgimiz diyebilirim. Çalışmalarımıza tanıklık edenler de farkımızı rahatlıkla görebiliyor” ifadelerini kullandı.

“SARIYERLİLERE YAŞAM KONFORU SUNUYORUZ”

Yıldırım, “Son zamanlarda tartışma konusu olan yüksek yapılar yerine yatay mimarinin ve daha çok ortak alanların olması gerektiğini düşünüyorum. Yerleşim yerlerinin olduğu yerlerde yeşil alanların mutlaka çoğaltılması gerekiyor. Oturduğumuz yerler zaten betonarme yapılar. En azından nefes alabileceğimiz yerler de olmalı görüşündeyim. Sarıyer’de de betonlaşma giderek artıyor ancak İstanbul’un geneline oranla daha çok yeşil alan mevcut. Daha yaşanılabilir bir bölge. Bu anlamda biz de Sarıyerlilere daha kaliteli bir yaşam standardı için hizmet veriyoruz. Yaşam konforlarının gelişmesi adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“SON KARARI KENDİLERİ VERİYOR”

“Bize danışmaya gelen konuklarımız için ücretsiz keşif yapıyoruz” diyen Yıldırım, şunları söyledi: “Ardından kendilerini yapılması gereken çalışmalar ve maliyetler hakkında bilgilendiriyoruz. Bütçelerini belirleyip bizimle bir toplantı gerçekleştiriyorlar. Daha sonra bir yol haritası belirliyoruz. Çalışmanın nerede başlayıp nerede biteceğine ilişkin son kararı kendileri veriyor.”

“ÇALIŞMALAR BÜTÇELERİ ZORLAMIYOR”

Yıldırım sözlerini şöyle sonlandırdı: “F+ Mimarlık olarak hiçbir işi küçük veya büyük şeklinde ayırt etmedik. Evin küçük bir bölümü ya da tüm evi kapsayacak çalışmalarda aynı hassasiyet ve önemle çalışmalarımızı yapıyoruz. Dolayısıyla yapılan işin maliyeti de değişiyor. Açıkçası bütçeleri çok zorlayacak bir tablo ortaya çıkmıyor. Biz insanların hayallerini gerçekleştirmelerinde yardımcı oluyoruz.”

Maden Mah. Gediz Sok. No:2 BC D:5 Sarıyer

www.fplusmimarlik.com

SARIYER POSTA