Re/Max İnvest bünyesinde Gayrimenkul Danışmanı olarak hizmet veren Seher Öztürk, gayrimenkul alımı ve satışına ilişkin Sarıyer Posta Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Gayrimenkul danışmanı ile çalışmak size çok yardımcı olur" ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM: 0532 436 24 75 - 0212 700 04 44

'Hayallerinizin yanına bizi not edin' mottosuyla hizmet veren Re/Max İnvest ailesinde olmaktan mutlu olduğunu belirten Gayrimenkul Danışmanı Seher Öztürk, “Tüm gayrimenkulleriniz, yetkilendirilmiş bir gayrimenkul firmasına emanet edilmeli" ifadelerini kullandı.

" Gayrimenkul sahibi olmak kolay değil"

"Türkiye'de gayrimenkul sahibi olmak kolay değil" diyen Öztürk, "Sahip olduğumuz gayrimenkuller dolayısıyla bizler için değerli. Hayatımızın her döneminde herhangi bir ihtiyaçtan dolayı mülkümüzü satmak zorunda kalabiliyoruz. Bir gayrimenkulü satmak aslında kolay gibi görünse de mülkün pazarlanması sürecinin göründüğü kadar kolay olmadığını işi bizzat yönetmek istediğinizde görebilirsiniz. Bir satıcı adayı olarak mülkünüzü kendiniz satmaya başlamadan evvel kendinize şu soruları sorun; Hayatınızda kaç kere gayrimenkul sattınız? Kendinizi bu konuda tecrübeli buluyor musunuz? Sizi her arayan kişiye cevap verebilecek zamanınız mevcut mu? Mülkünüzün fiyatını nasıl belirleyeceksiniz? Mülkle pazarlanması için yeterli iletişim ağınız mevcut mu? Mülkünüzü almaya niyetlenen müşteri adayı kredi kullanmaya niyetli ise, kredi işlemleri, ekspertiz sürecini nasıl yöneteceksiniz? Bunlara benzer birçok soruyu cevaplamanız gerekecek" diye konuştu.

"Mülkünüzü daha dikkat çekici hale getirir"

"Sonuca giden yolu motivasyon belirler" diyen Re/Max İnvest Gayrimenkul Danışmanı Seher Öztürk, “Yetkilendirilen gayrimenkule emek, iş gücü harcar, pazarlama, yapar. Aksi takdirde ortaya bırakılan ve 'iyi olan kazansın' mantığı ile pazarlanacak mülk işin ehli olmayan birinin eline düşerse sizi de mülkünüzü de yıpratır" şeklinde konuştu.

Hamidiye Mah. Cendere Cad. No: 103 – 2 T3 Blok Kat 6 Ofis No:51 Kağıthane