Haora Coffee Restaurant, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katılımıyla düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Haora Coffee Restaurant, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kurdele kesimiyle faaliyete giren mekan; ızgara çeşitleri, etli yemekler, makarna, pizza, salata, kahvaltı ve börek çeşitleri, tatlı, içecek ve nargile ürünleriyle tüm Sarıyerlilerin yeni buluşma noktası olacak. Açılış dolayısıyla bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Genç; işletme sahipleri, çalışanlar ve tüm Sarıyerliler için yeni mekanın hayırlar getirmesini diledi.

Yılmaz: Her insana hitap edeceğiz


Başarılı işletmeciler Ceyda Aydın ve Murat Yılmaz tarafından açılan Haora Coffee Restaurant, huzur ve keyifli saatler geçirmek isteyen Sarıyerliler için iyi bir alternatif teşkil ediyor. Sarıyer'de her kesimden insana hitap etmek istediklerini dile getiren Ceyda Aydın, “Böyle güzel bir ilçede, özel bir mekanla hizmet vereceğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Misyonumuz iyi hizmet”


Yemekli yemeksiz toplantı ve özel davetlerle de hizmet veren mekanın tasarımı Murat Aydın tarafından yapıldı. Bahçe ve çocuk parkı da bulunan Haura'da iyi hizmet misyonuyla yola çıktıklarını anlatan Ceyda Aydın, “Biz Sarıyer için çok güzel bir mekanı faaliyete geçirdiğimizi düşünüyoruz. Sarıyer’e yakışır, seçkin insanların gelebileceği güzel bir mekan oldu. Biz burada otopark sorununun olmadığı insanların rahatlıkla gelebileceği bir işletme düşündük. İnşallah mekanımızı güzel bir şekilde çalıştıracağız” ifadelerini kullandı.