Yaklaşık 500 çeşit parfümü, ortam kokuları, kişiye özel parfümleri, deniz kabuklarından ve özel yapım hediyelik ev tasarımları ile Sarıyer Merkez’de hizmet veren Sarıyer Parfüm Evi, parfüm sektörünün öncü markası olmaya devam ediyor.

2013 yılında hizmete açılan Sarıyer Parfüm Evi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, güler yüzlü hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

“SARIYERLİLERİN BEĞENİSİNE SUNUYORUZ”

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Sarıyer Parfüm Evi Sahibi İbrahim Çelik, “Balıkçı köyünde ve doğal güzellikler ile bezeli bir bölgede yaşıyoruz. Birçok işletmeye baktığımızda ticari mantaliteyi ön planda tutuyor. Oysa biz insanların alışveriş yaparken bir yandan kahvesini içerken, bir yandan hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan oluşturmayı hedefledik. Yıllar sonra 85 metrekarelik bir dükkan bulduk. Seneler süren çalışma neticesinde bilgi ve tecrübemiz ile birlikte parfümleri ve bu doğal ürünleri Sarıyerlilerin beğenisine sunuyoruz. Sabah 09.00’dan akşam 21.00’a kadar açığız. Sarıyerliler gelip hem alışverişlerini yapabilir hem de misafirimiz olabilirler” dedi.

500 ÇEŞİT PARFÜM BULUNUYOR

“Kısacası 7 yılda parfüm sektörünün lokomotifi olduk” diyen Çelik, “Eau de Toilette, Eau de Parfum, niş kokular ve gurme kokular olarak 4 kategoride parfümler bulunuyor. Niş kokular ve gurme kokular, dünyanın değerli esanslarından üretiliyor. Doğa bu esansları size kolay vermiyor. Doğal olarak da fiyatları daha yüksek. Ancak bu kokular insan teninde saatler değil, günlerce kalıyor. Bunların dışında dünyada ender bulunan ult ağırlıklı kokular da mevcut. Şu anda 500’e yakın parfüm çeşidimiz var. Özellikle Eylül ayı sonunda kış için çok özel ve güzel ürünlerimiz gelecek. Sarıyer Parfüm Evi’nde 4711 olarak geçen dünyanın en eski kolonyası bulunuyor” ifadelerini kullandı.

“Özel yapım ürünler ile evlerine hava katıyoruz”

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Doğadaki taşlardan elde ettiğimiz, sünger taşlarından, çam iğnelerinden, çam kozalaklarından, deniz kabuklarından, taştan ve kumdan ürünler üretiyoruz. Bunların yanı sıra dünyanın ilk mumlu aynasını yaptık. Üzerinde 12 adet mum bulunuyor. Bunlar yakıldığında çok hoş bir görüntü meydana geliyor. Şarap şişelerini kesip ağaçlarla kombinliyoruz ve evinize farklı bir hava katıyor. Bunların içerisinde jel kum bulunuyor ve kesinlikle kanserojen madde içermiyor. Doğal esanslardan kokulu mumlar yapıyoruz.”

Merkez Mah. Sarıyer Deresi Sok. Sarıyer

WhatsApp İletişim: (0543) 847 17 21      

Instagram: SarıyerParfümEvi

Facebook: SarıyerParfümEvi

SARIYER POSTA