Eski usul lokmacılar hâlâ var ama Sarıyer’de mısır patlar gibi yeni nesil lokmacı ve şubeleri açılıyor. Geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Sarıyer Lokmacısı, nefis tatları ile kısa sürede lezzet müdavimlerinin uğrak yeri oldu. Yapımı kolay ve hızlı, maliyeti ise düşük lokmanın tadı mı? Denemek gerek.

Sarıyer Merkez’de hizmete açılan Sarıyer Lokmacısı, kısa bir süre önce faaliyete girmesine rağmen tatlı tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Türk damak tadının en eski lezzetlerinden biri olan lokma, Sarıyerliler ile buluşuyor.

“Sarıyerlilere hizmet etmeye devam ediyoruz”

Gazetemize açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Abdullah Türker, “Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği lokma tatlısının, Sarıyer’de farklı bir tat ve yeniliklere ihtiyacı olduğunu fark ettiğimiz için Sarıyer Lokmacısı’nı hizmete açtık. Paşa Döner olarak da yemek sektöründe Sarıyerlilere hizmet etmeye devam ediyoruz. Değerli halkımızın bu konuda bizden memnun olduğunu biliyoruz. İnşallah farklı bir sektör olan tatlıda da başarılı olur, misafirlerimize en iyi tatları sunarız” dedi.

“Lokma mutluluk hissi veriyor”

“Sarıyer Lokmacısı olarak sadesinden ballısına kadar 15 çeşit lokmamız var” diyen Türker, “Ürünlerimizin tümünü Sarıyerlilere tavsiye ediyorum. Hepsi birbirinden lezzetli. Buraya gelen bayanlar özellikle bitter çikolatalı lokmamıza büyük ilgi gösteriyor. Çikolatanın yanında muz ve çilek gibi meyvelerin bulunduğu lokmalar mutluluk hissi verirken, sizleri de zinde tutuyor. Ayrıca lokmalarımızı yapan ustalarımız, İzmir’den eğitim için getirttiğimiz çok tecrübeli bir ustanın bilgi ve donanımlarından yararlanıyor” ifadelerini kullandı.

“İlerleyen zamanlarda yeni şubeler açacağız”

Türker, “Lokma tatlısı bizim çok eski bir tatlımızdır. Açıkçası tarihi kültürlerimizden biri. Günümüzde ise girişimci arkadaşlar yeni eklemeler ve bazı değişikliklerle daha cazibeli bir hale getirdi. Bu girişimde başarılı oldu. Artık Sarıyer’in birçok mahallesinde lokmacı açılıyor. Biz de insanların damak tadına hitap eden lezzetlerimiz ile hizmet veriyoruz. Birkaç gün içerisinde de paket servislerimiz başlayacak. Sarıyer Lokmacısı’nın merkezi burası olacak. İnşallah ilerleyen zamanlarda yeni şubeler de açacağız. Bu konuda çalışmalarımız mevcut” diye konuştu.

“Müşteri memnuniyeti üst düzeyde”

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Türker, şunları söyledi: “Benim için ticaretin 3 sac ayağı var. Birincisi hijyen olma, ikincisi hizmet, üçüncüsü ürünün kalitesi. Saydığım bu üç unsuru bir araya getirdiğiniz anda başarı kaçınılmaz oluyor. Ayrıca esnaflığın olmazsa olmaz kuralı alçak gönüllü olmak ve her zaman müşteri haklıdır politikasını uygulamak. Sarıyer Lokmacısı olarak yeni bir işletme olmamıza rağmen gelen misafirlerimizin bir sonraki gün de gelmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Çünkü bu durumda aynı zamanda müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu görüyoruz.”

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No:42 Sarıyer

Sipariş Tel: 0212 242 85 75

İnstagram: sariyerlokmacisi

Facebook: sariyerlokmacisi