Sarıyer Limanı’nın yanı başında bulunan Filika Kahvaltı & Balık, muhteşem deniz manzarası eşliğinde lezzetli serpme kahvaltısı ve günlük taze balık menüsü ile konuklarına hizmet veriyor. Nezih mekan, sahildeki eski Sarıyer’i andıran taka ve balıkçı tekneleri ile misafirlerine nostaljik saatler de yaşatıyor.

Ülke çapında balığı ile meşhur olan Sarıyer’de günlük, taze ve lezzetli balıkları sadece Sarıyerlilere değil, tüm İstanbullulara sunan Filika Kahvaltı & Balık, güler yüzlü hizmet anlayışı, tecrübeli ve samimi personeli ile hizmet veriyor.

“Ürünlerin yöresel olmasına önem veriyoruz”

Filika’nın menüsü ile ilgili bilgiler veren İşletme Sahibi Ahmet Sönmez, “Kahvaltımızda 20 çeşit ürünümüz bulunuyor. Bu ürünlerimizin çok büyük bir bölümünün de yöresel olmasına önem veriyoruz. Birçoğu üretim merkezinden özel olarak getiriliyor. Filika’ya gelen misafirlerimiz de hormonlu yiyeceklerden sıkıldıkları için doğal ve katkısız olan lezzetlerimizden son derece memnun. Açıkçası fiyat politikamızın da Sarıyerlilerin bütçesini zorlamayacağını düşünüyorum. Serpme kahvaltıda kişi başı 40 TL gibi bir ücret söz konusu. Kahvaltı hizmetini sabah 08.00 ile 14.00 arasında veriyoruz. Akabinde de balık ve meze ağırlıklı bir konsepte dönüyoruz. Gece 24.00’a kadar da restaurant bölümüyle hizmet sunuyoruz” dedi.

“Bunları tatmayan bilemez”

Sönmez, “Filika’nın kaliteli hizmeti ve doyumsuz lezzetlerini Sarıyerlilere bizzat gelip tatmalarını tavsiye ediyorum. Yiyeceklerde kullanılan yağdan, balığa, mezelerden kahvaltı ürünlerine kadar farkımızı ve ayrıcalığımızı ancak misafirimiz olduklarında anlayabilirler. Ürünlerimizi tatmayan farkımızı anlayamaz” ifadelerini kullandı. Farklı alanlarda da hizmet verdiklerini söyleyen Sönmez, “Filika olarak yaklaşık 120 kişilik bir kapasiteye sahibiz. Burada sadece restaurant üzerine değil, aynı zamanda iş toplantıları, lansmanlar ve özel günlerde de hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“Misafirlerimizi aile sıcaklığında ağırlıyoruz”

Filika’nın ortaya çıkış noktası ile ilgili konuşan Ahmet Sönmez’in eşi Yeliz Sönmez, şunları söyledi: “Restaurant tarzı bir işletme açma hayalimiz her zaman vardı. Açıkçası Filika’da bir kısmet sonrası oluştu. Her şey çok hızlı gelişti. Ayrıca bizim için çok özel ve güzel bir deneyim oldu. Bir aile işletmesi olduğu için gelen konuklarımıza da bunu yansıtmaya çalışıyoruz. Güler yüzlü hizmet ve aile sıcaklığında misafirlerimizi ağırlıyoruz. Kendilerini evlerinde hissetmelerini arzuluyoruz. Bu yüzden Filika, Sarıyerlilerin aileleri ve dostlarıyla birlikte gelebileceği nezih bir mekan. Kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.”

Merkez Mah. Cami Arkası Sok. No:9 Sarıyer

GSM: 0537 480 14 34

Facebook: filikasariyer

Twitter: filikasariyer

İnstagram: filikasariyer

www.filikasariyer.com

SARIYER POSTA