42 yıldır sağlık alanında vatandaşlara hizmet veren ve Sarıyer’in ilk özel sağlık kuruluşu olan Sarıyer Tıp Merkezi’nin Uzman Estetisyeni Dilek Özbek, son yıllarda yüksek ilgi gösterilen epilasyon yöntemlerini ve bölgesel zayıflama inceliklerini gazetemizle paylaştı.

Geleneksel yöntemlerden daha konforlu olan lazer epilasyonlar son yıllarda büyük ilgi görüyor. Kadınların yoğunlukta olduğu epilasyon işlemi son zamanlarda erkeklerin de ilgisini çekiyor. Sarıyer Tıp Merkezi Uzman Estetisyeni Dilek Özbek, 15 yıllık deneyimiyle güzellik akademilerinden aldığı sertifikalarıyla lazer epilasyon ve bölgesel zayıflama ile danışanlarına hizmet veriyor. 

ÜCRETSİZ ÖN GÖRÜŞME YAPIYORUZ

Misyonumuz, “Sarıyer Tıp Merkezi’nde bizim önceliğimiz insan sağlığı” diyen Uzman Estetisyen Dilek Özbek, “Öncelikle danışanlarımızı ve hastalarımızı sağlık kuruluşumuza davet ediyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz ön görüşmede hastalarımızın sağlık geçmişleri, ten ve kıl yapısına uygun cilt analizleri yapıyoruz. Konusunda dünyaca ünlü marka olan Alexandrite veya Soprano ıce cihazları üzerinden işlem uyguluyoruz ve köklerin yoğunluğuna göre de seanslarımızın süresini belirliyoruz” diye konuştu. 

CİHAZLAR, VUCÜT ANALİZİNE GÖRE SEÇİLİYOR

Bölgesel zayıflama işlemleri ile ilgili de bilgi veren Özbek, G5, Kavitasyon ve Radyofrekans cihazları ile zayıflama işlemlerini yaptıklarını dile getirdi. Özbek, “Vücut yapısına göre cihaz tercihini yapıyoruz ve hastalarımıza seanslarımızı anlatıyoruz. Örneğin; G5 cihazı selülitte, karın bölgesi gibi yağ dokusunun fazla olduğu bölgelerde ise radyofrekans ses dalgaları cihazıyla yapıyoruz. İşlemlerin ardından diyet ve spor ile güçlendirerek daha hızlı sonuçlar alınmasını sağlıyoruz ve takibini yapıyoruz. Ancak bu işlemlerimiz kalp pili kullanan hastalarımız için asla uygun değildir” dedi.

Adres: Merkez Mah. Sarıyer Deresi Sok. No: 4

Tel: 0212 242 25 50