Sarıyer Posta Gazetesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomide büyük bir krize neden olan Covid-19 salgını sürecinde de 144. sayısı ile okuyucularının karşısına çıktı. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu yönetiminde ilkeli ve tarafsız yayın politikası misyonu edinen Sarıyer Posta, 12 yıldır istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdürüyor.

Sarıyerlilere doğru ve tarafsız haberleri aktarmaya devam eden Sarıyer Posta Gazetesi, 144. sayısı ile yine ilçenin nabzını tuttu. Siyasetten ekonomiye, sanattan eğitime kadar Sarıyer’de yaşanan gelişmeleri sayfalarımıza taşıdık.

“SARIYERLİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Sarıyer Posta Gazetesi olarak, Sarıyer’deki corona virüsüne karşı yapılan çalışmaları, alınan önlemleri, siyasi gelişmeleri, sosyal ve sağlık alanındaki gelişmeler ile yaşama dair tüm haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde sayfalarımıza taşımaya devam ediyoruz. Bizim işimiz sadece gazetecilik ve bu anlamda Sarıyerlilerin gözü, sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ