7976Sarıyer Market, 50.yıl kutlamalarında twitter hashtag kampanyası ile sürpriz hediyeler dağıtıyor.50 Yıldır İstanbul’un Avrupa yakası Sarıyer, Beşiktaş bölgelerinde hizmet veren,  önde gelen marketler zinciri Sarıyer Market, 50. Yılı şerefine 7-8 Haziran’da mağaza içi ilk hashtag (#) kampanyası ile sürpriz hediye dağıtıyor. 
 Kampanya merkezi olarak seçilen Uskumruköy Mağazası içinde özel anonslar ve sürekli akan Twitter ekranları ile duyurulacak olan kampanya, çok yalın ve basit. Bu keyifli yarışa katılmak ve Sarıyer Market’ten sürpriz hediye kazanmak isteyenlerin tek yapması gereken; 

 

İki gün boyunca, 7-8 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri #sariyermarket hashtagiyle, Sarıyer Marketle geçen 50 yıla dair mutlu anlarını en çok Tweetleyen olabilmek. 

 

Kampanyaya internet üzerinden herkes katılabilecek. Ayrıca kampanya an be anhttps://twitter.com/hashtag/sariyermarket adreslerinden takip edilebilecek. Kimlerin önde olduğu görülerek, kazanma şansı arttırılabilecek. 

 

Büyüme sebeplerini tutkuyla korudukları, daima yükselttikleri “müşteri memnuniyeti” olarak açıklayan Sarıyer Market, M-GEN Dijital Ajans tarafından geliştirilen Mağaza içi yeni kampanya uygulamasını çok beğendiklerini ve hemen uygulamaya aldıklarını belirtiyorlar.  Ve ekliyorlar; Yeni nesil, her daim sosyal medyada aktif, dijital sever müşterilerimizin mağaza içinde de sosyal medya ile etkileşimde olmak, yarışmak, oynamak, kazanmak istediklerini fark ettik. Biz sadece ve her zaman olduğu gibi onların isteklerine, memnuniyetlerine uygun davranmayı seçtik, 50. Yılımızı böyle yepyeni bir kampanya kurgusu ile kutlamaya başladık. Bu tür uygulamalarımız devam edecek. Bizi izlemeye devam edin:)

 

Hadi o zaman tweetinize kuvvet; #sariyermarket ile mutlu anlarını paylaşanlar kazanıyor!