Şık konsepti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile birbirinden kaliteli ürünlerini Sarıyerlilerin beğenisine sunan kuyumculuk sektörünün öncü markalarından Külçe Altın&Pırlanta, ilk şubesini Sarıyer Merkez'de açtı.

Külçe Altın&Pırlanta'nın açılışına; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Tülin Hattat, Ayşe Usta, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ve davetliler katıldı. Pandemi nedeni ile açılışa katılamayanlar birçok kuruluş çok sayıda çelenk gönderdi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, 'hayırlı işler' temennisinde bulunurken, mağazadan alışveriş yaptı.

"SORUNLARDAN EN KISA SÜREDE KURTULMAYI TEMENNİ EDİYORUM"

Açılışta keman dinletisi yapılırken, Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler kurdele kesimi öncesi dua etti. Açılışta konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Öncelikle ettiğimiz duaların kabul olmasını ve hayırlı bol kazançlar diliyorum. Bu tarz önemli markaların Sarıyer'de açılması ilçemiz için çok önemli. Bu kapsamda eksiklerimizi tamamlama gayreti içerisindeyiz. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu pandemi problemi başta olmak üzere tüm sorunlardan en kısa sürede kurtulmayı temenni ediyorum. Yaşamın kendi kontrolünde olduğu bir dönem diliyorum" ifadelerini kullandı. Genç'in şu sözleri ise konukları tebessüm ettirdi: "Bol kazanç sağladığınızda eğer harcayacak bir yer bulamazsanız belediyeye getirin. Yapacak çok işimiz var. Çocuk kreşi yapacağız."

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN ÜRÜNLERİ BULUNUYOR

Pırlantadan bileziğe, alyanstan mücevherata kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Külçe Altın&Pırlanta, kendi atölyelerinde ürettiği ve dünyaca ünlü markaların ürünlerini Sarıyerlilerin beğenisine sunuyor. Kişiye özel tasarımlar da yapan Külçe, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

ÖZEL AKSESUARLAR DA SATIŞA SUNULACAK

Külçe, kuyumculuğun yanı sıra özel ürünlerin satışını yapacak olan Külçe Home Exclusive isimli mağazayı da bünyesinde barındırıyor. Şık ve göz kamaştırıcı mücevherat ürünlerinin yanında mağazanın 3. katında özel takı, aksesuar ve antika ürünlerinin satışı da yapılacak. Evlerine şık aksesuarlar almak isteyenler, önceden randevu alarak alışverişlerini yapabilecek.

Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 49 Sarıyer

Tel: (0212)  271 52 93

GSM: 0537 506 11 07

Ins: kulcejewelry

www.kulcesariyer.com

SARIYER POSTA GAZETESİ