2004 yılında dış ticaret ve danışmanlık şirketi olarak kurulan BNB Global Trade Uluslararası Ticaret ve Mimarlık, merkezini Sarıyer'e taşıdı. Türkiye’nin 10 farklı şehrinde üretim-üretici ağı bulunan ve dünyanın 54 ülkesinde faaliyet gösteren BNB, dış ticaretin tüm alanlarında geniş müşteri portföyüne hizmet veriyor.

BNB Global Trade Uluslararası Ticaret ve Mimarlık, dış ticaret sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra; mimarlık, e-ticaret, pazar araştırma, fuar katılım, tercüme, devlet destekleri, finans, yurtiçi-yurtdışı gayrimenkul danışmanlığı ve perakende sektörlerinde de hizmetlerini sürdürüyor.

YURTİÇİ-YURTDIŞI TEDARİK VE SATIŞ ÇÖZÜMLERİ

BNB, yurtdışında bulunan yabancı firmalara, Türk menşeli, Türkiye’nin en iyi standartlarda imal edilmiş ürünlerinin araştırılması, satın alınması ve tedariği süreçlerini yönetiyor. Aynı zamanda lokal firmalar için de gerek yurtiçindeki, gerekse yurtdışındaki seçkin üreticilerden ürün tedarik edilmesi konusunda tüm araştırma ve operasyonel faaliyetleri yürütüyor.

DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI

Dış pazarları tanıyarak yurt dışına açılmayı hedefleyen firmalar, mevcut müşteri portföyünü genişletmek ve ürünlerini daha geniş bir coğrafyaya dağıtmak isteyen üreticiler için en uygun dış ticaret altyapısının oluşturan BNB, tüm dış ticaret prosedürlerinin, profesyonel ekip ile yönetilmesi konusunda kapsamlı hizmeti sunuyor.

"AMACIMIZ SARIYER'E GÜZELLİKLER KATMAK"

BNB Global Trade Uluslararası Ticaret ve Mimarlık'ın mimarlık üzerine faaliyetleri hakkında Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na bilgiler veren firma ortaklarından Kemal Tan, "Sarıyerli olarak yaklaşık 30 yıllık mimarlık tecrübemizi ilçemiz için kullanmaktan dolayı çok mutluyum. Ortağım Bülent Satıroğlu da uluslararası ticaret işleri ile ilgileniyor. Firmamızın merkezini yaklaşık 1 ay önce buraya taşıdık. Amacımız Sarıyer'e güzellikler katmak. Bilindiği üzere ilçemizde sit bölgeleri ve çok sayıda tarihi yapılar bulunuyor. Biz de tarihi yapıların orijinalliğini koruyarak, gerekli çalışmaları yapıyoruz. Mevcut imar durumu ise biraz sorunlu. Bu yüzden arzu edilen işlerin birçoğunu yapamıyorsunuz. Fakat imar durumunun Sarıyer'in lehine oluşturduğu konular da var. Bu sayede ilçenin tarihi dokusu bozulmadı" ifadelerini kullandı.

Merkez Mah. Mesarburnu Cad. No: 47 (Sarıyer Vehbi Koç Lisesi Yanı)

İletişim: 0212 671 89 71 - 72 -73

SARIYER POSTA GAZETESİ