REZERVASYON: 0532 585 40 13

Boğaz'ın eşsiz güzelliğinde yeni beraberiz. Alınan normalleşme kararları uyarınca sizler için tüm önlemlerimizi alarak, muhteşem İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde birbirinden doyumsuz lezzetlerimiz damağınızda iz bırakacak.

Sarıyer’in köklü ailelerinden Rumeli Fenerli Girit ailesinden Tolga Girit’in de ortak olduğu Elaşina’da yazın tadını çıkartmak için hemen rezervasyonunuzu yaptırtıp, yerinizi ayırtın.

DAMAK TADINIZA HİTAP EDİYOR

Yalnızca Sarıyer'in değil, Boğaz hattının da gözde mekanları arasında yer alan Elaşina Restaurant, profesyonel ekibi ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor. Zengin balık menüsü ve çeşit çeşit mezeleri ile damak tadına hitap eden Elaşina, lezzet şöleninin yanı sıra temiz Boğaz havası eşliğinde sevdikleriniz ile unutulmaz anlar yaşamanıza şahitlik ediyor.

PEKİ, ELAŞİNA NE DEMEK?

Türkiye’nin Doğu Karadeniz kıyı şeridinde, Laz halkı tarafından konuşulan, “Lazca” diye tabir edilen bir dilde, “Hatıra” anlamına gelen “Elaşina”, Restaurantımızda siz müşterilerimiz ve sevdikleri ile geçirecekleri güzel vakitlerini hatıraya dönüştürmelerini ve hatıralarını pekiştirmelerini temenni ediyoruz.

Bağlar Sok. No: 3 Kefeliköy-Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ