Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Merkez’de faaliyete giren Crow Tattoo Studio, uzmanlık eğitimi almış sanatçılarıyla bedenler üzerinde sanat yaratıyorlar. Dövmelerin temizliğini ve iyileştirilmesini teşvik etmek için en steril teknikleri kullanan ve evrensel önlemler alan Crow Tattoo Studio, profesyonelliği ve şıklığı ile dikkat çekiyor.

İzmir kökenli Ziya Kiremitçioğlu önderliğinde kurulan ve işletilen stüdyo, yeni nesil “dövmeci” kategorisine iddialı bir giriş yapmış gibi görünüyor. Dövme ve etrafında zamanla konumlanacak olan diğer sanat çalışmaları stüdyonun genç ve yetenekli sanatçıları ile hayat buluyor.

Hijyenik ve orijinal dövmeler

Crow Tattoo Studio, öncelikli amacını hijyenik ve orijinal dövme yapımı olarak tanımlıyor. Bunun yanı sıra piercing ve rasta da stüdyonun verdiği hizmetler arasında. Tüm bu uygulamalar işinin ehli ve dinamik bir ekiple gerçekleşiyor. Dövme severler, uzmanlaştıkları alanlara göre dövme sanatçısını seçip randevu alabiliyor. Crow Tattoo Studio’nun sanatçılarından biri olan Mert Çelebi’nin uzmanlığı daha çok greywash ve siyah beyaz yeni akım realistik olarak belirtilirken; diğer sanatçılardan Nur Jobass’in uygulamaları abstrakt, suluboya ve geometrik tasarımların harmanladığı özgün çalışmalar olarak nitelendiriliyor. Aynı zamanda rasta ve piercing uygulamaları da yapan Selen Yılmaz, dövme sanatındaki güçlü tarzını siyah beyaz sürrealist tasarımlar ve kaligrafik çalışmalar olarak tanımlıyor.

“Tüm sevgimizle sanatımızı paylaşıyoruz”

Bu taze işletmenin sloganı “Crow Tattoo Studio'da tüm sevgimizle sanatımızı paylaşıyoruz.” Bu slogan dikkat çekici. Çünkü önümüzdeki aylarda bu mekânda olabilecek birçok sürpriz gelişmenin sinyallerini barındırıyor. Sanatın farklı alanlarında gezinen çeşitli workshoplarbu işletmede Sarıyerlilere yeni bir sosyal ortam sağlayacağa benziyor.

Kalite ve standart konusunda tavizsizler

Bu işin meraklısı olduğu kadar, çekimser kalıp uzaktan bakanı, erteleyeni de çok. Cesaret kıran konulardan biri öncelikle hijyen, sonrasında ise işin acı boyutu. Crow Tattoo Studio ortamın ve malzemelerin steril olma gerekliliğinde çok hassas ve özenli. Ayrıca, dövme yapımında kullanılan boyaların kalitesi ve standartları konusunda tavizsizler. Uygulama esnasında hissedilen acı ise tamamen seçilen dövme ve vücutta yapımı istenen bölgeye göre farklılık gösteriyor. Bunun yanı sıra, hissedilen acı da herkesin ağrı eşiğine göre değişken. Fiyat politikalarına gelince... Stüdyo, dövme severlere kapılarını yeni açtığı için tanışma konseptine uygun çekici kampanyalar sunuyor ve yaz sezonu öncesi kaçmaz fırsatlar yaratıyor. Hatta Sevgililer Günü için çiftlere özel bir kampanya bile mevcut. Sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Dövme için yaşam tarzı ayrımı yok

Dövme için yaş, cinsiyet ve özel bir yaşam tarzı ayrımı yok. Bir dövme ile hayatındaki yeni bir başlangıcı, bir anıyı ya da karakterini sembolize etmek isteyenlerin, bahar aylarına yelken açtığımız şu günlerde Sarıyer’e yeni bir renk katmış olan Crow Tattoo Studio’yu ziyaret etmelerini ve dinamik ekibiyle tanışmalarını şiddetle öneriyoruz.

www.crowtattoostudio.com

www.facebook.com/crowtattoo34

www.instagram.com/crowtattoostudio34

Sarıyer Merkez Mahallesi Sarıyer Deresi Sokak No:20 K:1 D:1 Sarıyer

Tel: 0212 218 62 19

GSM: 0532 743 16 18