Zekeriyaköy’de kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Organik Bahçe; meyveden sebzeye, şarküteriden balığa, cevizden turşuya, reçelden bala kadar; doğal, katkısız ve yöresel tatlarıyla sağlık ve lezzeti Sarıyerliler için bir arada sunuyor.

Zekeriyaköy’de 4 ay önce hizmet vermeye başlayan Organik Bahçe, isminden de anlaşılacağı üzere; organik ürünleri, doğal ve katkısız yöresel lezzetleriyle, işlenmiş gıdalardan bıkan vatandaşların yeni adresi oldu. Ürünlerinin yüzde 70’ini Bursa ilçelerinin dağ köylerinden getirerek Sarıyerlilerle buluşturan Organik Bahçe; meyve-sebze çeşitleri, şarküteri ürünleri, turşuları, zeytinyağı ve balıklarıyla müşterilerine hitap ediyor.
ÜNLÜLERİN TERCİHİ

4 ay gibi bir süre öncesi açılmış olmasına rağmen şimdiden müdavimleri bulunan Organik Bahçe, birçok ünlünün de tercih ettiği bir mekan. Zekeriyaköy’de bulunan işletme, sağlıklı besinlere ve damak tadına önem veren vatandaşların rağbet göstermesi ve diğer insanlara önermesiyle; sadece Sarıyer’den değil, Levent’ten ve Beşiktaş çevresinden de müşteriler kazanmış.
EN DOĞALI EN LEZZETLİSİ

“Önceliğimiz ticari kaygı değil, müşteri memnuniyeti” anlayışıyla hareket eden Organik Bahçe sağlıklı beslenmek isteyen, buna dikkat eden kişilerin aradığı her ürünü hizmetlerine sunuyor. Buraya gelenler, 380 farklı ürün arasından istedikleri ne varsa, en doğalını en sağlıklısını ve en lezzetlisini buluyor. Organik Bahçe’ye girer girmez ilk dikkat çeken ürünlerden olan turşular, Bursa Orhangazi ilçesinin dağ köylerinden olan Gedelek’ten geliyor. Organik ve katkısız ürünlerden yapılan turşuların suyu, Gedelek köyündeki iki dağ arasından akan doğal kaynaklı sudan yapılıyor. Turşuyu ayrıcalıklı bir lezzet veren bu su sayesinde, katkı maddeli turşularda olan bozulma ve koku oluşma riski bulunmuyor.
DÖRT MEVSİM YÖRESEL TAT

Mevsimine göre rafları süsleyen elmalar, ayvalar, armutlar, erikler, çilekler, kirazlar, portakallar, mandalinalar, narlar, karpuzlar, kavunlar ve daha niceleri iştahları kabartıyor. Üstelik bu yöresel ürünler zihinlerde acaba bu ürünlerin katkı maddesi var mı, hormonlu mu, sağlıksız mı sorularını müşterilerine sordurmadan rahatça alışveriş imkanı sunuyor. Meyvede olduğu gibi domates, salatalık, havuç, biber, soğan, sarımsak patates, patlıcan, marul, lahana ve daha pek çok sebzede de aynı lezzeti ve kaliteyi yakalamak mümkün. Sofraların vazgeçilmezi kuru fasulye, barbunya, şeker fasulye, karnıkara, nohut, mercimek, pirinç, bulgur, cin mısır gibi bakliyat ürünlerini, en lezzetli çeşitleriyle müşterilerle buluşuyor. Zeytin ve peynirin her türü, balın en doğal hali, gezen tavukların köy yumurtaları, reçeller, salçalar, sucuklar ve daha nice gıda ürününü; yörelere özgü tatlarıyla Organik Bahçe’de bulmak mümkün.
EVDE BALIK KOKUSU İSTEMİYORSANIZ…

İstanbul’un balık ambarı Sarıyer’in zengin balık çeşitlerini, midyesini ve kalamarını tezgahlarında süsleyen Organik Bahçe, Sarıyer Balıkçısı aracılığıyla müşterilerine bir seçenek sunuyor. Evde balık kokusu çekmek istemeyen müşterilerine, balıkları ızgara veya tavada pişirerek evlere servis ederek teslim ediyor. Müşterilere ise bu lezzetli balıkları afiyetle yemek düşüyor.
Adres: 1. Cadde Zekeriyaköy No: 92 Sarıyer
Tel: 0212 341 22 22
Mobil: 0553 716 24 24