Kadın girişimci Nurhan Büyük, vücudu rahatlatıcı bir etkiye de sahip olan glisin amino asidini içeren organik kemik suyu ile lezzeti ve şifayı bir arada sunuyor.

Organik kemiklerden bağırsak astarini tedavi eden ev yapımı şifalı kemik suyu ile Sarıyerlilere hizmet veren Nurhan Büyük, organik biberden organik mantıya, taze sütten organik yumurtaya kadar geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerinin damak tadına da hitap ediyor.

“Bağışıklık sistemini güçlendiriyor”

Kemik suyunun faydaları ile ilgili bilgiler veren Nurhan Büyük, “Kemik suyunda vücudu rahatlatıcı bir etkiye sahip olan glisin amino asidi bulunuyor. Ayrıca uyku problemi çekenler uyumadan önce bir miktar kemik suyu içmeyi denesin. Muhakkak faydasını görecekler. Ben de evimde yaptığım kemik suyu ile hem sofraları lezzetlendiriyorum hem de insanların sağlıklı olması için katkıda bulunuyorum.  Kemik suyunun içerisinde bulunan jelatin, bağırsak duvarını sağlamlaştırarak korumaya alıyor. Bu sayede doğal olarak bağışıklık sistemi de güçlenmiş oluyor” dedi.

“Kısık ateşte pişiriyorum”

Kemik suyunun yapım aşaması ile ilgili detayları paylaşan Büyük, “Kemik suyunu uzun süre kısık ateşte pişirerek kolajen, glutamin, prolin, glisin ve aminoasitlerin açığa çıkmasını sağlıyorum. Kalsiyum, magnezyum, fosfor ve sülfür gibi mineraller açısından zengin olan kemik suyunu vücut kolayca emebiliyor” diye konuştu.

Sipariş Tel: 0536 413 25 36

SARIYER POSTA