Son zamanlarda yediğiniz eti pişmeden önce görme imkanı sunan restoranların sayısı artamaya başladı. Onlardan biri de 1983’ten beri Bahçeköy’de hizmet veren Güven Kasap! Güven Kasap, 2. Şubesi’ni Kemer Mahallesi’nde açarken, artık farklı bir konsepte müşterilerine etlerini sunuyor…

Bahçeköy merkezde uzun yıllardır hizmet veren Güven Kasap, 2. şubesini Güven Kasap Et Restorantı ve Sabah Kahvaltısı Şarküteri olarak Kemer Mahallesi’nde açtı. İşletmeciliğini Bayram Yılmazel’in yaptığı restoranın dekoru dikkat çekiyor.

 1983 YILINDAN BERİ HİZMET VERİYOR

Güven Kasap Et Restorantı ve Sabah Kahvaltısı Şarküteri geçtiğimiz günlerde hizmete girdi, ancak uzun yılların tecrübesi ile ‘eti’ bir de pişirerek sunmaya karar veren Güven Kasap, farkıyla! Yeni mekanın işletmeciliğini yapan Bayram Yılmazel, “Et bizim işimiz. Abim ve ben, babadan öğrendiğimiz mesleği sürdürüyoruz. Bahçeköy’ün merkezinde 1983’ten beri kasaplık yapıyoruz. Aslında daha öncesi de var. 50 yıllık bir tecrübe!”diyor.

ÇİFTLİĞE BABA, KASABA ABİ BAKIYOR

Yeni işletmede müşterileri ağırlamaya başlayan Bayram Yılmazel, abisi Birol Yılmazel ve babası Nadir Yılmazel ile iş bölümü yaptıklarını belirtirken, “Abim, Bahçeköy merkezdeki kasapta, babam çiftlikte çalışıyor. Ben de buranın işletmeciliğini üstlendim. Ailece hizmet veriyoruz.”dedi. Bahçeköy’deki Güven Çiftliği’nde süt, yumurta üretimi yaptıklarını belirten Yılmazel, “Etlerimiz Balıkesir Gönen yöresinden geliyor. Yumurta ve sütü kendimiz çiftliğimizde üretiyoruz.”dedi.

ET REYONDAN SOFRAYA GELİYOR

Yeni işletmenin özelliğinin insanların yedikleri eti, pişmeden önce görme imkanı olduğunu söyleyen Bayram Yılmazel, “Yılların verdiği tecrübeyle yeni bir konseptte müşterilerimize hizmet verelim istedik. Burada müşterilerimiz reyonda eti görüyorlar. Seçtikleri et hemen pişip önlerine geliyor.”dedi.

SERPME KAHVALTIMIZ VAR!

Izgara çeşitlerinin yanı sıra kahvaltıda sunulan işletmede özellikle yöresel peynir, zeytin, tereyağı, bal, kaymak bulunuyor. Yılmazel, “Serpme kahvaltımız bulunuyor. Kahvaltılıklarımız yöresel ürünlerden seçme bir menüden oluşuyor. Omletimizi tavsiye ediyoruz. Sucuklu ya da kavurmalı omlet yapıyoruz.”dedi.

HİZMETTE EV KONFORU!

Uzun yıllar kasaplık yaptıktan sonra eti pişirerek müşterilerine sunmaya başlarken, amaçlarının yıllarca Bahçeköy’de edindikleri müşterilerine renkli bir hizmet sunabilmek olduğunu dile getiren Yılmazel, “Keyifli et yediğiniz bir mekan olsun istedik. Ev konforunda ağırlayarak, kahvaltı yaptırmak, müşterilerimizin beğenisinin ötesinde alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Mekanımız müşterilerimizin evinin bir parçası olsun istiyoruz. Kahvaltısını, yemeğini burada büyük bir keyifle yesin istiyoruz. Biz babamızdan ilk önce kalite, güven ve mutlaka müşteri memnuniyeti öğrendik.”dedi.

 ET BİZİM İŞİMİZ!

Babadan oğula geçen kasaplık elbette büyük bir tecrübeyi de beraberinde getiriyor. Ancak Güven Kasap etleri oldukça iddialı! “Et bizim işimiz” diyen Bayram Yılmazel, “Köftemizi üç gün dinlendiriyoruz. Öyle müşteriye sunuyoruz. Bize karkas gelen et bir hafta boyunca dinlendirilir. Sonra işlenip tezgaha koyulur.  Kesinlikle dinlenmemiş et Güven Kasap’ta tezgaha çıkmaz. Etler özel marina edilir. Naturel ya da özel soslarıyla beraber servis ederiz.”diye kalitelerindeki sırrı paylaştı.

 

Sipariş Hattı: 

0 (212) 226 37 27- GSM: 0 535 266 87 36

 Kemer Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Cad.

No: 46A      Bahçeköy/Sarıyer

http://www.sariyerposta.com/