TEL: 0212 289 06 25

Tecrübe ile hayvan sevgisini harmanlayarak kaliteli işçilik ve özgün tasarımlarla patili dostlarımıza sıcak yuvalar yapan 1 Heda Pet Houses, hem evlerin yapısına uygun modeller tasarlıyor hem de evcil hayvanların yaşamlarını daha konforlu hale getiriyor.

Toptan ve perakende satışın yanı sıra hazır ürünler ile isteğe göre özel tasarımlar yapan firma, 'Birlikte 1 Heda ile' mottosuyla yalnızca Sarıyerlilere değil, İstanbul geneline hizmet veriyor.

1 HEDA'NIN SERÜVENİ

Firmanın ortaya çıkış serüvenini anlatan 1 Heda Pet Houses'ın sahibi Yavuz Demir, "Bir hayvan sever olarak beslediğimiz kediye ev almak istedik. Fakat kedimiz aldığımız evin içerisine bir türlü girmedi. Ürünü kokladı, etrafında dolandı ancak hep dışarıda yattı. 15 gün sonra o evi artık kullanmadık ve daha dekoratif, her eve uyum sağlayabilen bir ürünü yapıp yapamayacağımızı hayal ettim. Akabinde ahşap ile metali birleştirmeyi düşündüm. İkisinin uyumu ile birlikte göze hoş gelen ürünler elde etmeyi hedefledim. Bununla ilgili AR-GE çalışması yaptım. Metal ve ahşaba kumaşı da ekleyerek ortaya çok güzel yapılar çıktı. Yaptığımız yuvalara masal evleri adını verdim" diye konuştu.

"ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"

"Ürünlerimizin tasarımlarında Norveç, İsveç, Finlandiya stili ve orman ile dağ evleri var" diyen Demir, modeller ile ilgili "Daha çok İskandinav ülkelerinin yapılarından ilham aldık. Bu alanda oldukça başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Açıkçası pet sektöründe bir devrim yaptığımıza inanıyorum. Hayvan severlerin büyük ilgisi ile karşılaştık. Bizi tercih eden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz. Zekeriyaköy'de faaliyet göstermek için kapılarımızı açarken büyük ırk köpekler için ürünlerimiz yoktu. Genel olarak küçük ve orta ırk köpekler ile kediler için evler yapıyorduk. Fakat şuan büyük ırk köpekler için 2 modelimiz oluştu. Bu kapsamda mama kapları dahil 125-100-100 cm ile 100-100-100 cm ölçülerinde ürünlerimiz var. Bunların hepsinde söküp kurulabilme özelliği bulunuyor. O yüzden istediğiniz yere kolaylıkla taşınabilir. Büyük ırk köpekler için kepler dediğimiz ürünlerimizin de büyük boyunu yaptık. Bunlara da kepler maxi diyoruz" bilgilerini paylaştı.

"KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLER 1. SINIF KALİTEDE"

Fiyat politikaları hakkında bilgiler veren Demir, "Ürün fiyatlarımız piyasanın üzerinde değil. Daha doğrusu ürün kalitemiz zirvede olmasına rağmen fiyatlarımız oldukça uygun. Orta seviyede bir fiyat politikası izliyoruz. Bu yüzden hayvan severlerin gelip tasarımlarımızı yakından görmelerini istiyorum. Mağazayı açmamdaki etken vatandaşlarımızın işletmemize gelip ürünleri incelemeleri, metali ve ahşabı görmeleridir. Kullandığımız ürünler 1. sınıf kalitede" şeklinde konuştu.

"İSTANBULLULAR 1 HEDA İLE MUTLAKA TANIŞMALILAR"

Hayvan severlere mesaj veren Demir, şunları söyledi: "1 Heda bebekleriniz için her ayrıntıyı düşündü. Hiç bir eksiğimiz yok ve talep edilen tüm ürünler bizde mevcut. Evlerinde hayvan besleyen vatandaşların bir çoğunda iç mekan ürünü bulunmadığını düşünüyorum. Piyasada dış mekan alternatifleri bulunuyor. Fakat onlar bu bölgenin ruhuna yakışan bir görüntü değil. Öncelikle işletmemize gelip tasarımlarımızı incelemelerini öneriyorum. Bizde seyahat ürünleri dediğimiz gerçek deriden çantalar, kendi tasarımım olan tasmalar var. Aynı zamanda çok yakın zamanda kıyafetler de olacak. İstanbullular 1 Heda ile mutlaka tanışmalılar. Tüm hayvan severler ile birlikte yol almak istiyorum. Biz büyüdükçe hayvan severlere daha çok şey katacağımıza inanıyorum. Dünyanın her yerinde kedi ve köpek evleri bulunuyor. Fakat hiç bir yerde bulamayacağınız ürünler bizde mevcut. Şeffaf ev, salıncak, komidin, altı yatak olan gardırop bulunuyor. Bu ürünleri hiç bir yerde görmezsiniz. Sevimli dostlarınızı getirip kendi alışverişini yapmasını sağlayacaksınız. Hangi ürünü sevdiğini kendiniz göreceksiniz. 'Kapalı mekanda kedim, köpeğim durmuyor' diyen tüm hayvan severleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Maden Mah. Kilyos Cad. Gediz Sok. No:2

GSM: 0541 289 06 25

www.1heda.com

Instagram: 1heda_pethouses