İLETİŞİM: 0212 323 19 03 - 0532 233 28 08

Patili dostlarımız için sektörün en seçkin markalarına ait ürünler ile hizmet vermeye başlayan ve işletmeciliğini Kerem Baş ve Ümit Çetin'in yaptığı Paw World Pet Shop Kuaför, geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkan'ın açılış kurdelesini kestiği Paw World Pet Shop Kuaför'ün açılışına; İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Akaltun Işık, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, İBB Miniatürk Müdürü Ayşe Çağlayan, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Osman Karaçam, Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, İYİ Parti ve MHP Sarıyer ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

YAŞAMLARINI DAHA KONFORLU HALE GETİRİYOR

Kedi ve köpek mamalarından rengarenk tasmalara, yemek kabından yataklara kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Paw World Pet Shop Kuaför, evcil hayvanların yaşamlarını daha konforlu hale getiriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmede, sevimli dostlarımızın gereksinim duyduğu tüm aksesuar ve sağlık ürünleri de mevcut.

Fatih Sultan Mehmet Mah. Bilgi Sok. No: 37/2

www.pawworldpetshop.com

Instagram: pawworldpetshop.com

SARIYER POSTA GAZETESİ