32 şube, 5000m2 ultra modern üretim tesisi, 90 kişilik üretim personeli, sevkiyat filosu ile 9 şehirde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin önde gelen fırın-pastane zinciri Paşafırını, yatırımcılara yeni bir iş modeli sunuyor.

Çağdaş mimari konsepti, konforlu tüketim alanları ve birbirinden lezzetli 300’e yakın ürünü ile hizmet veren Paşafırını, sadece mevcut bayilerine değil aynı zamanda bayi olmak isteyen girişimcilere de öncülük ediyor.

“SEKTÖRE YÖN VEREN ÖNCÜ MARKA OLDUK”

Paşafırını’nın sahibi Nedim Kaya, “1995 yılında Sarıyer’de açılan ilk şubemizden günümüze uzanan serüvende şehrin pastane-fırın kültürüne yön veren öncü markası olduk. Paşafırını'ndan içeriye adım atınca sizi fırından taze çıkmış ekmekler, tatlı-tuzlu kurabiyeler, gün boyu tüketebileceğiniz nefis atıştırmalıklar, birbirinden lezzetli sütlü ve şerbetli tatlılar, usta ellerde hazırlanmış börek ve özenle hazırlanmış pasta çeşitleri karşılıyor” diye konuştu.

“HİZMET KALİTEMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYORUZ”

Kaya, “Ar-Ge çalışmalarımız ile müşterilerin değişen taleplerini takip ediyor ve yenilikçi ürünlerle tezgahlarımızı sürekli güncelliyoruz. 90 kişilik üretim, pazarlama, eğitim ve bayi destek ekibimiz ile şubelerimizde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Şubelerimizden gelen siparişleri günlük taze olarak üretip soğutmalı özel araçlarımızda, korunaklı kutularda tam zamanında sevk ediyoruz. Bayilerimizi devamlı yenilenen kampanyalar, basılı çalışmalar ve dijital mecralarda yürüttüğümüz reklam çalışmalarıyla destekliyoruz. Uzman eğitmenlerimiz ve denetleme personelimiz ile şubelerimizin satış performansını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA