Kılıçoğlu Group'un Sarıyer’de  'Bavulunu Kap Gel' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile dikkat çeken Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı.  Şu ana kadar yüzde 70'inin satışı gerçekleştirilen projede teslimata kısa bir süre kaldı.


panaroma22İstanbul genelinde birçok önemli projeye imza atan Kılıçoğlu Senatör Gayrı Menkul A.Ş. Sarıyer’de önemli bir projeye imza attı. Kılıçoğlu Group'un 'Bavulunu Kap Gel' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile dikkat çeken Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar yüzde 70'inin satışı gerçekleştirilen Panaroma Life'ta teslimata kısa bir süre kaldı. Ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği Panaroma Life projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından İstanbul  Sarıyer'de 50 milyon TL yatırım yapılan Panaroma Life, toplam 6 blokta, 304 konut, 24 mağazadan oluşuyor. 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panaroma Life'ta, konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek.

Panaroma Life projesi üniversite öğrencilerine yönelik bir proje olma özelliğinin yanın da doğa dostu projeleriyle sektörde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle inşaat alanında doğanın korunması amacıyla özel projeler geliştiren firma zaman zaman ağaç dikme etkinlikleri düzenleyerek doğanın yeşillenmesine katkı sunuyor.

İletişim Bilgileri:

Zekeriyaköy Kasap Çayırı Mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sokak Sarıyer/İstanbul
444 4 103
panaromalife.com / [email protected]