İLETİŞİM: 0212 229 19 29 - 0546 298 19 29

Uzman eğitimci kadrosunu teknoloji ile birleştirerek gerçek anlamda güvenli sürücüler yetiştiren Özdamla Sürücü Kursları, kısa bir süre önce yeni şubesi ile Reşitpaşa’da hizmet vermeye başladı.

1997 yılında sürücü kurslarına yeni bir soluk getirmek amacıyla olarak kurulan Özdamla Sürücü Kursları, gösterdiği mutlak kalite anlayışıyla farkındalığını ortaya koyarken, E-sınav ile hızlı ehliyet imkanı da sunuyor.

AÇILIŞA ÖZEL DEV KAMPANYA

Özdamla Sürücü Kursları açılışa özel her dönem kayıt ilk 15 kişiye sınırsız direksiyon eğitimi fırsatı sunarken, bay-bayan direksiyon eğitimleri, simülatör destek eğitimi ve kişiye özel direksiyon dersleri de veriyor.

"BAŞARI ODAKLI HİZMET VERİYORUZ"

Sarıyer Posta'ya konuşan Sarıyer Özdamla Sürücü Kursları işletme sahibi Yasemin Koç, "Sürücü kursumuz ağını franchise modeli ile genişleterek son olarak Sarıyerlilere hizmetlerinden faydalanma şansı sunuyor. Online eğitim dokümanlarımız ile kurs dışında tekrar ve deneme yapma olanakları da sunan Özdamla Sürücü Kursları, düzenlediği promosyonlar ile adaylar arasında rekabeti öne çıkarıyor. Eğitim araçları ve tamamen teknolojik bir sunum anlayışı ile dersleri veren tecrübeli uzman kadromuzla adaylara yalnızca bir sınav hazırlığı değil, aynı zamanda tamamen başarılı, güvenli bir sürücü olma hizmeti veriyoruz. Tüm paydaşları ile birlikte çevresinin en çok tercih edilen sürücü kursu olma özelliği taşıyan Özdamla Sürücü Kursları kalite standartları ve kadrosu ile mutlak memnuniyet garantisi de veriyor" ifadelerini kullandı.

TECRÜBE VE TEKNOLOJİ BİR ARADA

Özdamla Sürücü Kursları olarak gösterdiğimiz mutlak kalite anlayışıyla yıllar içinde tamamen kurumsal bir marka halini aldı. Değişen eğitim anlayışı ve sınav sistemine uygun eğitim modelini takip ederek adaylara başarılı olmaları yönünde en doğru yöntemleri sunuyoruz. Uzman eğitimci kadromuzu teknoloji ile birleştirerek gerçek anlamda güvenli sürücüler yetiştirerek İstanbul genelinde hızla yayıldı. Bunlardan biri de artık Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi'nde" dedi.

Reşitpaşa Mah. Kırmızıçam Sk. No: 1 D: 1 Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ