1999 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Garanti Oto Ekspertiz, alanında uzman ekibi ve son teknoloji cihazları ile kaliteli hizmet sunuyor.

Hizmet kalitesinden ödün vermemek için çevre ve kalite politikalarını güncel yasal mevzuatlar ve kalite standartlarına göre revize eden Garanti Oto Ekspertiz, bu amaçla politikasını ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 kalite standartlarına göre uyguluyor.

Garanti Oto Ekspertiz farkı

Son zamanlarda 2. el araç alımlarında yaşanan sıkıntıların önüne geçmek adına oto ekspertiz hizmeti sunan firma, araç satın almak isteyenlere gönül rahatlığıyla alım işlemini yapmalarını sağlıyor.

Deneyimli kadrosuyla hizmet sunuyor

“Cihazların kaliteli ve son teknolojiye sahip olması yeterli değil. Aynı zamanda bu cihazları kullanan ustalarında yeterli seviyede olması ve işinin ehli olması gerekir” anlayışıyla hareket eden Garanti Oto Ekspertiz, bilgili ve deneyimli teknisyenleri ile müşterilerine hizmet sunuyor.

Alanında uzman ekip ile çalışıyor

Otomotiv sektörünün farklı alanlarında uzman ekibi ile araç incelemesi yapan Garanti Oto Ekspertiz, özellikle kaporta ve boya aksamının incelenmesi esnasında farklı yöntemler uyguluyor.

Maslak Mah. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1. Kısım 39. Sokak No:330 Sarıyer

GSM: 0534 054 04 22

Tel: (0212) 285 20 21

[email protected]