Mahsen Tekel, raflarında yer alan ithal, bol çeşit ürünlerle Tekel-Tabacco, şarküteri, kasap, manav, market ve temizlik ürünleri hizmetini bir arada sürdürüyor. Tüm Sarıyer’e hitap eden sipariş ağıyla dikkat çeken Mahsen Tekel, firmaların liste fiyatlarına bağlı binlerce kalem ürünü ve özel indirimleriyle kolay alışveriş imkanı sunuyor!

Bahçeköy’de Yayla Grup bünyesinde 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Bahçeköy Tekel, ikinci şubesini Mahsen Tekel olarak Kemer Mahallesi’nde açtı. Ferhat ve Serhat Yayla kardeşler tarafından açılan Mahsen Tekel, Sarıyerlilere kolay alışveriş fırsatı sunuyor. Tekel-Tabacco, şarküteri, kasap, manav, market ve temizlik ürünleri hizmetini bir arada sürdüren işletme; titiz ve hijyenik ürünleriyle geniş bir yelpazede siparişlere de cevap veriyor. “Önceliğimiz müşterilerimize tamamen kaliteli hizmet sunmak” ifadesini kullanan Mahsen Tekel Ailesi’nden Ferhat Yayla; temiz ve güvenilir bir mekanda geniş ürün çeşitliliğiyle tüm Sarıyerlilere hizmet verdiklerini söyledi.
6 FARKLI ÜRÜN KODU!

Ürünlerinde hijyen ve kaliteyi baz alan Mahsen Tekel’de pek çok alternatif bulunuyor. İşletmelerinde binlerce kalem ürünü tek bir mekanda bulundurduklarına dikkat çeken Ferhat Yayla, “İnsanların bizi seçmesindeki en büyük sebeplerden bir tanesi de bu. Bir vatandaşın Sarıyer civarında bulamayacağı ürünlerin tamamı mekanımızda yer alıyor. İthal ürünlerden tutun da yerel ürünlere kadar; manav, kasap, şarküteri, market, alkollü-alkolsüz içecek ve temizlik ürünleriyle ve belirli aralıklarla yaptığımız özel indirimlerle insanlara hitap ediyoruz. Müşterilerimiz tüm alışverişlerini tek bir yerden yapabildikleri için bizleri tercih ediyor” diye konuştu.
“LİSTE FİYATLARI NEYSE ETİKETİMİZ DE O”

Fiyat politikaları hakkında açıklamalarda bulunan Ferhat Yayla, “Firmalardan aldığımız ürünlerin liste fiyatları neyse, etiket fiyatımız o. Bu listenin bir kuruş üzerine çıkmıyoruz. Müşterilerimiz gözü kapalı gelip alışverişini yapabilir. Bence tüm işletmeler liste fiyatlarına uymalı, bunun dışına çıkmamalı. Mevcut durumda insanlar aynı ürünü pahalıya satın alarak mağdur oluyor” ifadelerini kullandı.
DÜZEN VE HİJYENİYLE TAKDİR GÖRÜYOR

Müşterilerin, işletmelerindeki düzen ve hijyeni takdir ettiğini ve olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Ferhat Yayla, “Müşterilerimiz ‘Bu kadar düzenli, temiz, tertipli bir dükkan hiçbir yerde görmedik’ diyorlar, bizler mutlu oluyoruz. Bunun kalitesi, imzası, ispatı zaten Bahçeköy Tekel’de mevcuttu. 2013 yılında Bahçeköy’e geldik ve 4 yıl içerisinde ikinci şubemizi açma imkanı bulduk. Hizmetimizi takdir eden Bahçeköy halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“BAŞARIMIZIN SIRRI SAYGI”

Bu kadar zengin çeşitliliği olan işletmenin bir özelliği de sipariş ağı ve çalışma saatleri. Gece geç saatlere kadar hizmet verdiklerini ve paket servisi de yaptıklarını dile getiren Yayla, kapıda kredi kartıyla ödeme ayrıcalığı da sağladıklarını söyledi. Müşterilerinin ilgi ve takdiri sayesinde ikinci şubelerini açtıklarının altını çizen Ferhat Yayla: “Bizler müşterilerimizi abi, abla, kardeş olarak görüp saygı çerçevesinin dışına çıkmıyoruz. Bu da başarımızın sırlarından biri oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

Kemer Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No:46/A Sarıyer
0212 226 37 27 / 0542 208 02 91