İstanbul’un en gelişmiş fıtness ve sağlıklı yaşam merkezi Norse Fitnesstation Darüşşafaka’da görkemli bir açılışla hizmete girdi.


norse fıtnessİstanbul’un en merkezi noktalarından Maslak, Darüşşafaka, İkitelli Deposite ve Eyüp Flatofis olmak üzere üç farklı lokasyonda 45.000 metrekare alan üzerinde 350 çalışanıyla 12.000 aktif üyeye hizmet veriyor. Norse Fitnesstation muhteşem bir açılışla Sarıyer Darüşşafaka’da hizmet vermeye başladı. Siyaset ve spor dünyasından tanına kişilerin katıldığı açılışta renkli görüntüler yaşandı.  Açılışın ardından Ufuk Güneş’in DJ performansı eşliğine bütün katılımcılar egzersiz hareketleri yaptı. Açılışta, katılan sanatçı ve spor aktivistleriyle misafirler doyumsuz bir gece yaşadı.

Sosyal hayatın tek adresi


norse fıtnessDarüşşafaka Norse Fitnesstation Türkiye’deki en büyük spor ve dinlenme komplekslerinden biri olma özelliğine sahiptir. 350 kişilik güler yüzlü, uzman ekibi ve spora yenilikçi yaklaşımı ile tüm dünyadaki spor ve sağlıklı yaşam trendlerini, Allow The Change sloganı ile İstanbul’lu spor sevdalılarına sunmaya devam ediyor. İstanbul’da 15 yıllık tecrübeyle sabah 06:30’dan akşam 23:00’e kadar hizmet vermektedir. 4500 metrekare alana kurulu spor ve yaşam arenasında tümü spor akademisi mezunu fitness eğitmenleri ve beslenme danışmanları eşliğinde yapılan ders verilmekte.  Tesiste olimpik standartlarda açık ve kapalı yüzme havuzları, 500 şezlonglu güneşlenme alanı, 18.000m² genişliği ile Avrupa’nın en büyük fitness alanında yağ yakımını hızlandırmak ve kondisyon kazanmak için kardio egzersiz alanı, serbest ve kontrollü ağırlık alanı, 3 farklı stüdyoda dünya standartlarında stüdyo dersleri, olimpik standartlarda açık ve kapalı tenis kortları, squash, basketbol aktivitelerinin yanı sıra, bay ve bayan soyunma odalarında da sauna mevcuttur.

Geniş bir konsepte sahip


norse fitnessUluslararası standartlarda 3 tanesi kapalı 4 adet tenis ve 4 adet squash kortu, 1 adet halı saha, 2 adet kapalı basketbol sahası, 150 eğitmen ile 1500 öğrenciye hizmet veren yaz ve kış okulları, tenis ve futbol akademisi ile kesintisiz spor yapma hizmeti veriliyor. Tüm kulüplerde bay - bayan masaj, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve aromaterapi masajları hizmetleri ile üyelerini kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

 

Tesiste ayrıca ailenizle güzel bir vakit geçirebilmeniz için her şey düşünülmüş. Kafeteryasıyla, ücretsiz otoparkıyla sizi şehrin gürültüsünden bir an bile olsa uzaklaştırır.

norse fıtness

 

 

Adres:

Darüşşafaka Cad Derbent Mevkii, Darüşşafaka Sosyal Tesisleri Sarıyer - İstanbul

Telefon: +90 212 286 26 76

Fax: +90 212 286 26 76

E-mail: [email protected]

 

norse fıtness

IMG_6907