SDC10328

 

36 yıldır amortisör ve süspansiyon üzerine hizmet veren Namiştain yılların verdiği güvence ve müşteri memnuniyeti ile sektöründe sayılı firmalar arasında önemli bir yere sahip. Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde tüm binek ve ticari araçların uğrak yeri haline gelen Namiştain Amortisör aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası ustalık belgeli amortisörcüsü.

Her çeşit spor helezon yay satışı ve tamiri, 1500 çeşit gazlı amortisör çeşidi, her araca uygun revizyonlu yeni amortisör ve deneyimli personeli ile hizmet veren Namiştain Amortisör tüm ihtiyaçlarınızda çözüm ortağı oluyor.

Türkiye’de bir ilk Maslak ta

 

Deforme olmuş ve kullanılmaz hale gelen körüklü amortisörleri yeni geliştirilmiş özel makinalarda orijinali gibi yapmaya başlayan Namiştain Amortisör, Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlayan bu yöntem ile sürücü büyük bir masraftan kurtarıyor. Namiştain Amortisör ün sahibi, yılların tecrübesi olan Nizamettin Usta, “Eskiden körüklü araçlarda körük patlayıp, deforme olduğunda çaresi yoktu. Mutlaka değiştirilmesi gerekiyor du. Eğer arızalı araç Avrupa üretimiyse, yedek parçanın getirilmesi haftaları buluyordu” dedi.

 

Uzun yıllar AR-GE çalışmaları yapan Nizamettin Usta, geliştirdiği makine ile zarar görüp kullanılmaz hale gelen amortisör körüklerini her araca uygun şekilde orijinali gibi yapıyor.

İletişim Tel: 0212 276 32 32 - 0532 739 77 51 - www. namistain.com