Ayazağa Şahinler Su, Belgrad Ormanları'nın eşsiz doğasından kaynağını alan ve hijyenik koşullarda el değmeden son teknoloji ile donatılmış atölyelerde işlenen Çakıl Doğal Kaynak Suyu ve dünyaca ünlü Kayışdağı'ndan elde edilen Kuvars Doğal Kaynak Suyu Sarıyerliler ile buluşturuyor. Firma sahibi Niyazi Şahin de su siparişi vereceklere önemli uyarılarda bulundu.

Şebeke suyunu kullanmak istemeyen vatandaşların en çok tercih ettiği ürünlerin başında damacana sular geliyor. Piyasada birçok kaliteli marka bulunmasına rağmen merdiven altı diye tabir edilen elverişsiz ortamlarda üretilen sular insan sağlığını ciddi anlamda tehdit ediyor. Bu kapsamda kalite ve hijyenden ödün vermeyen Ayazağa Şahinler Su, tüm testlerden başarıyla geçen damacana sularıyla hizmet veriyor.

TARİHİ, OSMANLI DÖNEMİNE KADAR DAYANIYOR

Osmanlı Padişahı Sultan 3. Ahmet’in Sadrazamı Nevşehirli İbrahim Paşa tarafından Kadıköy, Üsküdar ve Padişahın Kavak-Bağdat ve Şerefbad kasırlarına aktarılan Kuvars su, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde 3366 numarada kayıtlı. Padişahın,Padişah eşlerinin, prens ile prenseslerin, vezirlerin, zenginlerin ve cami yaptıranların 40 kadar çeşmesi bu sudan faydalandı.

SUYUN PH DEĞERİ NE KADAR OLMALI?

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Ayazağa Şahinler Su Bayisinin sahibi Niyazi Şahin, "İnsan vücudu 5.5 ile 6.5 aralığında PH değerine sahip suya ihtiyaç duyuyor. Bu değerlerin üzerine çıktıkta su saflaşıyor. Çakıl Doğal Kaynak Suyun değeri 7.6, Kuvars Doğal Kaynak Suyun 6.73. PH değerlerimizde herhangi bir sorun yok. Birçok insan da bu değerler ile ilgili bilgi sahibi. Telefon üzerinden sipariş verenler ilk olarak PH değerini ve hangi kaynaktan elde edildiğini soruyor. Biz de gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Kuvars Doğal Kaynak Suyun kaynağı Kayış Dağı, Çakıl Doğal Kaynak Suyun kaynağı ise Kemerburgaz. Bazı sular içim esnasında ve sonrasında rahatsız edebilir. Fakat bizim sularımızın hem içimi kolay hem de şişkinlik yapmaz. Bunların yanı sıra çocukların su içmeye teşvik etmek amacıyla damacanaların yanında 6'lı 0.5 litrelik pet şişeleri veriyoruz. Bu kapsamda her an yanlarında su taşımalarını amaçlıyoruz" diye konuştu.

"BAKTERİ ÜRETEN SU DEĞİL, PLASTİK KABIDIR"

"Bizim için öncelik insan sağlığı" diyen Şahin, "Hijyenden ve kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyoruz. Sonuçta satışını yaptığımız suyu evimizde de kullanıyoruz. Sağlığa zarar verecek su satarsak ailemize de kötülük etmiş oluruz. Damacana su alacak kişilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar var. Öncelikle doldurulan damacananın hijyen olması gerekiyor. Bakteri üreten su değil, plastik kabıdır. Ayrıca son kullanma tarihi geçmemeli. Bilindiği üzere bir damacanayı kullanma süresi 5 yıl. Biz ise 2015-2016-2017 yılında üretilen damacanaları kullanmıyoruz.Firma olarak 3 yılı aşkın damacanayı müşterilerimize götürmüyoruz. Toplu su verdiğimiz firmalar var. O işyerlerine etiketsiz, evlere ise etiketli damacanalar gönderiyoruz. Çünkü çocukların bünyesi daha hassas. Bu sayede ayrışma yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

SİPARİŞ TEL: 0544 46928 28

www.kuvarssu.com.tr

SARIYER POSTA GAZETESİ