Ünlü Danışmanlığın sahibi Nihat Ünlü, gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmemi Levent Pehlivanoğlu ile ekonomi üzerine sohbet edip, şirket çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 5 aydır Sarıyer, Büyükdere Mahallesinde hizmet veren Ünlü Danışmalık girişimcisi Nihat Ünlü ziyarette; şirket politikalarını, kuruldukları günden bu güne kadar yaptıkları çalışmaları ve şirketin gelecek planlarını anlattı.
 “İNSANLARA UMUT OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kuruldukları günden bu yana yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Ünlü Danışmanlık girişimcisi Nihat Ünlü, “İş kurmak isteyen gençlerimize ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza faydalı olmak için yola çıktık. Bize başvuran müşterilerimize kredi çekmeleri için aracı oluyoruz. Amacımız ülkemize faydalı olmak. Müşteri profiline değinen Ünlü, “Müşterilerimizi iki gruba ayırabiliriz. Birincisi yoğun çalışma koşullarından dolayı zamanı olmayanlar, bu grupta ki müşterilerimiz iş adamı oldukları için bankada harcayacak zamanları yok, bunun için bize başvuruyorlar. İkinci grup ise bankalar ile sorun yaşayan ve kredi alamayanlar, bu müşterilerimiz ise bankalarda ki kredi limitlerini doldurduğu için kredi alamayanlar. Bize başvuru yapıldığı takdirde biz onlara da yardımcı oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
 “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Burada genç girişimcilere seslenen Ünlü, “Özellikle gençlerimiz, kahve köşelerinde oturmasın, hiçbir şey yapamıyorsa bir ağaç diksin. Gençlerimiz girişimci olmalı ki ülkemizde gelişsin, büyüsün. Ünlü Danışmanlık, iş kurmak isteyen genç girişimcilere her türlü desteği sunmaya hazır.” ifadelerini kullandı.
“YAPTIĞIMIZ HER İŞ YASAL”

Ünlü, “Vatandaşların ekonomik kaydını her şeyiyle yasal bir şekilde araştırmasını yapıyoruz. Kredi çekmek isteyen müşterilerimizin ne yapması gerektiğini, bu süreçte nasıl yol izlemeleri gerektiğini onlara anlatıyoruz.”dedi.
İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRMEYİ PLANLIYORUZ

Gelecek planlarından da bahseden Nihat Ünlü, “Yakın zamanda inşaat sektörüne de girerek faaliyet göstermeyi planlıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. Danışmanlık ile beraber yeni bir sektörde de güzel işler yapacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Büyükdere Mah. Çayırbaşı Cad. No: 131/A Sarıyer

Tel: 0212 218 23 29 - 218 23 22 - 218 47 87