Sarıyer’in boğaz ve deniz manzaralı, yeşillikler içerisinde Çamlık Garden, harikulade bir davet alanı olarak öne çıkıyor. Açık ve kapalı mekan alternatifleri, otoparkı, sahne ve etkinlik planlama ekibi ile profesyonel organizasyonlar için kusursuz bir tercih oluyor.

Sarıyer’in seçkin mekanlar arasında gösterilen Çamlık Garden, düğün, nişan, kına, sünnet gibi geleneksel eğlencelerin yanı sıra kurumsal etkinlik, balo ve toplantılar için de hizmet veriyor.

Mekanın kır bahçesi ve kapalı davet salonu alternatifleri sayesinde, hayalini kurduğunuz daveti istediğiniz konseptte burada hayata geçirebilmeniz mümkün oluyor. 400 kişilik açık alanı ve 250 kişilik de kapalı alan kapasitesi bulunuyor. Açık alan için iki seçeneğiniz bulunuyor. Açık alan 100 - 180 kişilik ve 200 - 400 kişilik kapasite seçenekleri sunuyor. Mekanın butik ve büyük bahçesi bulunuyor. Butik bahçe minimum 130 kişi, büyük bahçe minimum 400 kişi ağırlayabiliyor. Butik bahçe deniz manzarasını görünmese de oldukça hoş bir tasarımı var.

Çamlık Garden, deneyimli organizasyon ekibi ve sahip olduğu enfes ambiyansı ile gerçekleştirmek istediğiniz konsepte uygun olarak ister kır bahçesini isterseniz de kapalı salonunu tercih edebiliyorsunuz. Başka bir deyişle, hem açık hem de kapalı mekanının bulunması, burayı yılın dört mevsiminde de eğlencelerin adresi haline getiriyor. Her türlü davet ve organizasyon için leziz menü alternatifleri bulunan mekan ayrıca menüde değişiklik yapma imkanı da tanıyor. Menüde değişik yapma imkanının yanında her türlü etkinlik için özel konsept oluşturuluyor.

Çamlık Garden’de davet fiyatları

Burada düzenlediğiniz etkinlik ile davetlilerinizi memnun ederken cebinize dost bir karar vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Mekanın genel olarak kişi başı, konsept seçeneklerine göre değişiyor.

Çamlık Garden’in cazip düğün paketi başlangıç fiyatları, davet organizasyon detayları ve planlamalar hakkında detaylı bilgi için DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca fırsatlardan yararlanmak isterseniz “Ücretsiz Teklif Al” butonumuza tıklayabilirsiniz.

Çamlık Garden nerededir? / Nasıl gidilir?

Çamlık Garden mekanı, Sarıyer ilçesinin Tarabya semtinde bulunuyor. Buraya ister toplu taşıma araçları isterseniz de kişisel araçlarınız ile rahatlıkla ulaşım sağlanabiliyorsunuz. Mekanın kendisine ait 250 araçlık otoparkının ve vale hizmetinin bulunması davetlilerinizi park sorunu yaşamaktan kurtarıyor.

İleteşim: 0212 909 5380 Kireçburnu, Çam Yolu Sk. Sarıyer