Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyete geçen Karahan Seramik Yapı, montajından mimari çizimine, showroom satışından uygulamaya kadar evin bütün alanlarıyla ilgili kaliteli, güvenilir ve anahtar teslim iş garantisi ile hizmet veriyor.

Kağıthane’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığı şubesi ile müşterilerine tecrübeli kadrosuyla hizmet veren K Yapı Tasarım, modern ve şık ev isteyenlerin hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

“Şubemizi Sarıyerli müşterilerimize ulaşmak için açtık”

K Yapı Tasarım hakkında bilgiler veren Enes Karahan, “Karahan Yapı Seramik olarak Çanakkale ve Ege Seramik’in ana bayiliğini yapıyoruz. Ürünlerimizin hepsi garantilidir. Bunun yanında dekor bayiliği de bünyemizde. İlk olarak Kağıthane’de hizmet vermeye başlamıştık. Şahsen 5 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Akabinde Sarıyerli müşterilerimize de ulaşmak için Cumhuriyet Mahallesi’nde şube açmaya karar verdik. Emek Yapı adı altında ikinci bir firmayız. Bu bölgedeki müşterilerimizi Kağıthane’ye götürerek orada ki ürünlerimizi de sergiliyoruz” dedi.

“Anahtar teslim iş yapıyoruz”

Evlerde yapılan uygulamalar hakkında konuşan Karahan, “Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığımız şubemizde müşterilerimize banyo ve mutfak bölümlerinde anahtar teslim hizmet veriyoruz. Buraya gelen vatandaşların bize sorduğu ilk soru “Uygulama yapıyor musunuz?” oluyor. Çünkü insanların bu sektörde yaşadığı en büyük sıkıntı uygulama sorunu. Uygulamanın süresi evin şekline ve tercihlere göre değişiklik gösteriyor. Banyonun yapı-tasarımı evin durumuna ve kullanımına göre değişiyor. Sadece görsel değil, burada kullanım çok önemli. Uygulamada ki en büyük sıkıntı ise süreç. Usta geldi, gelmedi, iş ağır işliyor vs. Biz tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak anahtar teslim iş yapıyoruz” diye konuştu.

“Hazırlanan program dahilinde çalışıyoruz”

“Biz işe başlamadan önce ücretsiz bir şekilde keşif ve montaj yapıyoruz” diyen Karahan, “Aynı zamanda mimari çizimini de biz kendimiz yapıyoruz. Müşterinin zevkine göre tasarlamayı yapıyoruz. Uygulama aşamasında ise ev sahibine bir program çıkarıyoruz. Bu planın içerisinde çeşitli kısımlar var. Bunların birincisi kırma aşaması. Ardından tesisat uygulama işlemine geçiyoruz. Daha sonra seramik döşeme işlemi geliyor. Sürenin yapılacak çalışmaya göre deşmesine karşın ortalama 15-20 günde teslim ediyoruz. İnsanlara sunduğumuz bu program çerçevesinde uygunluk durumuna göre işi bize veriyorlar. Bu süre içerisinde kesinlikle hiçbir aksama veya aksilik söz konusu olmuyor. Her şey program dahilinde ilerliyor. Yalnızca mutfak ve banyo değil, evin her alanı ile ilgili çalışmalarımız mevcut” ifadelerini kullandı.

“Müşterilerimize en uygun fiyatı veriyoruz”

Fiyat politikaları hakkında bilgiler veren Karahan, “Karahan Yapı’da uygulama, mimari çizim ve showroom satış var. Banyo ürünlerimizde yüzde 40’a varan indirimlerimiz söz konusu. Aynı şekilde işçilik ücretinde de uygun bir fiyat politikası izliyoruz. Yeni açılmamıza istinaden daha da uygun fiyatlı ürünlerimiz olabiliyor. Bir bakıma buna çevreyle tanışma faslı diyebiliriz. Firmamızın bünyesinde yaptığımız mimari çizimlerden sonra insanların aklına “acaba fiyatı yüksek mi?” sorusu gelebiliyor. Hemen açıklık getireyim. Keşif ve çizim gibi hizmetlerimizi tamamen ücretsizdir. Uygulama aşamasında da verebileceğimiz en uygun fiyatı söylüyoruz” şeklinde konuştu.

“Anlayışımız satana kadar değil, atana kadar”

Cumhuriyet Mahallesi’nde şube açmalarının nedenini anlatan Karahan, “Sarıyer’i diğer ilçelere oranladığımızda daha üst seviyede olduğunu görüyoruz. Bunanla beraber birçok insan uygulama işleminde sıkıntı yaşıyor. Özellikle Sarıyer’deki müşterilerimiz problem yaşıyor. Açıkçası insanların hem sıkıntılarını gidermek hem de bu bölgeye hitap etmek istedik. Ürünlerimizin de, yatığımız işin de sonuna kadar arkasındayız. Satana kadar değil, atana kadar anlayışıyla hizmet veriyoruz” dedi.

“Sarıyer’de markalaşmak istiyoruz”

Firmalarının misyonunu anlatan Karahan şunları söyledi: “K Yapı olarak en hassas olduğumuz konu güvenilir olmak. Bizim için olmazsa olmaz. Müşteriler bize geldiği zaman sadece ürün değil, hizmet konusunda da güvenin üst düzeyde olmasına özen gösteriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Karahan Yapı olarak çözüm merkezi olmak istiyoruz. Bunun yanı sıra Kağıthane’de olduğu gibi Sarıyer’de de markalaşmak istiyoruz.”

K Yapı’dan özel indirimler

K Yapı Tasarım müşterilerine her türlü kolaylığı sağladıklarını söyleyen Karahan şöyle konuştu: “Ülkede yaşanan ekonomik olaylar özellikle inşaat sektöründe ciddi sonuçlar meydana getirdi. Bu kapsamda biz müşterilerimize perakende üzerinde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Buna rağmen kriz döneminde ürünlerimizde yaptığımız kampanya ve iskontolar var. İnsanların bunlardan yararlanmalarını istiyoruz.”

Cummhuriyet Mah. Araba Yolu Cad. No: 20

Tarabyaüstü

Tel: (0212) 579 46 49

GSM: (0531) 990 75 98