İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde markalaşan Midyeci Ahmet, yeni şubesini Sarıyer Merkez'de açarak, doyumsuz lezzetlerini Sarıyerlilerin beğenisine sunuyor. Açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve işletme sahibi Ahmet Çiçek birlikte kesti.

Türkiye'de midye denilince ilk akla gelen mekanlardan biri hiç kuşkusuz Midyeci Ahmet. 8 yaşından beri midye işinin içinde olan işletme sahibi Ahmet Çiçek, 14 yaşından itibaren işin mutfağında yer alıyor.

AÇILIŞTA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Geniş, ferah ve dekorasyonu ile dikkat çeken Midyeci Ahmet'in açılışı öncesi Başkan Şükrü Genç, siftah olarak ortaya para konulması gerektiğini belirtirken, Ahmet Çiçek de siftah parası attı. İkilinin diyaloğu gülüşmelere neden oldu.

BAŞKAN GENÇ'TEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Kurdele kesiminden önce konuşan Başkan Genç 'hayırlı işler' temennisinde bulunurken, "Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde gerek maddi gerekse manevi zorluklardan dolayı böyle bir işletmeyi Sarıyer'e kazandıran Ahmet Çiçek'e hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Ünü İstanbul sınırlarını aşan bu lezzetlerin Sarıyer'e taşınması önemli. Başta işletme sahibi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BİRBİRİNDEN DOYUMSUZ LEZZETLER

Midyeler, Balıkesir, Güney Marmara Adası ve Avşa Adası'ndaki midye çiftliklerinde özel olarak yetiştiriliyor. Midyeci Ahmet'in en gözde menüleri arasında kendisine özgü olan özel midye dolması, soslu midye, midye tava, madalyon kokoreci, lokum tabağı ve kokoreçli mide pizza bulunuyor.

ÜNLÜLERİN AKININA UĞRUYOR

Özellikle sosyal medyada fenomen haline gelen Midyeci Ahmet, sanatçılardan sosyal medya fenomenlerine kadar çok sayıda ünlü ismin gözde mekanı. Beşiktaş'taki şubesinin önünde uzun kuyrukların oluşması ile sıkça gündeme gelen Midyeci Ahmet, birbirinden lezzetli ürünlerini lezzetlerini artık Sarıyerlilerin beğenisine sunuyor.

Sarıyer Merkez Mah. Kumsal arkası Sokak No: 23/A Sarıyer

Instagram: midyeciahmet

www.midyeciahmet.com

SARIYER POSTA GAZETESİ