İnfluencer reklam ve iş birliği hizmetleri günümüzde çok sık tercih edilir hale gelmiştir. Bunun başlıca nedeni ise şudur: Çünkü artık kişilerde olduğu gibi kurumlar, firmalar da kendilerini sosyal medya içerisinde var etmek için çabalamaktadır. Hatta kurumlar için bu var etme çabası bir zorunluluk haline gelmiştir. Çünkü günümüzde sosyal medya sayesinde müşteri kitlesi kazanılır haldedir. Eğer bir firma, kurum ya da kuruluş rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyor ise, tam da aksine rakiplerinin önüne geçip sektör içerisinde en güçlü ses olmak istiyor ise sosyal medyayı aktif ve en verimli, doğru biçimde kullanmak zorundadır. Bu yüzden bizler GrowByShare olarak sizlere, kurumlara en verimli hizmeti veriyoruz. Bu hizmetimiz influencer hizmetidir ve çok sık tercih edilmektedir. Bu yazımızın konusu microinfluencer listesi ile ilgilidir. Fakat öncelikle sizlere microinfluencerın ne demek olduğunu, ne işe yaradıklarını, bu hesaplar ile yapılan iş birliği ve reklam çalışmalarının size getirilerinin neler olacağı konusunda bazı bilgiler vereceğiz. Bu sayede bu hizmeti almadan önce en detaylı bilgilere sahip olacaksınız.

Microİnfluencer Nedir, Ne Anlama Gelir

Microinfluencerın ne anlama geliyor olduğunu sizlere şu şekilde anlatalım: Bildiğiniz üzere influencerlar diğer bilinen adı ile sosyal medya içerisinde fenomen haline gelmiş olan hesaplardır. Bu hesaplar çok sayıda takipçiye sahip haldedir ve yaptıkları her bir paylaşım büyük bir özen ve dikkat ile kendi takipçileri tarafından takip edilmektedir. İşte microinfluencerlar da bu şekilde olan hesaplardır. Tek farkları çok büyük Instagram fenomenlerine kıyas ile biraz daha az takipçiye sahip olmalarıdır. Fakat microinfluencerlar aktif hesaplar olduklarından dolayı kitlelere ulaşmaları çok kolaydır. Özellikle de kendi sektörünüze uygun olan bir microinfluencer hesabı ile çalıştığınız vakit farkı siz de görürsünüz. microinfluencer listesi de bizim bünyemizde çalışmakta olan ve sizler ile iş birliğini sağlıyor olduğumuz microinfluencerlardan meydana gelmektedir ve bu konuyu yazının devamında, ilerleyen kısımlarda sizler ile paylaşacağız.

MicroInfluencerlar Ne Yapar

Microinfluencerların ne yaptığı konusunda şöyle bir örnek ile bilgi verelim: Örneğin siz kozmetik sektöründe yer almakta olan bir kurum ya da firmasınız. Sosyal medya içerisinde kendinizi görünür kılmak ve bu sayede hem takipçi kitlenizi artırmak hem de potansiyel müşterilerinizi kazanmak istiyorsunuz ve aynı zamanda elbette ürün satışlarınızda da artış görmek istiyorsunuz. Böyle bir durumda seçeneklerinizden en güçlüsü microinfluencer listesi içinde yer alan influencerlardan biri ile çalışmaktır. Bu noktada biz devreye gireriz ve sizin sektörünüze yani kozmetik sektörüne seslenen, o sektör ile ilgilenen potansiyel müşterileri kendi hesabında takipçi olarak bulunduran microinfluencerlar ile iletişime geçeriz. Aranızda iş birliği sağlarız ve sizi ya da ürünlerinizi kendi hesapları içinde paylaşırlar, sizin reklamlarınızı yaparlar. Böylece kısa vadede yüksek takipçiler kazanır ve orta vadede ürün satışlarınızda büyük farklar yaşar ve uzun vadede ise kalıcı takipçi ve müşteri kitlesine sahip olmuş olursunuz. Tabi influencer reklam çalışmalarını sürekli yapmak sizin için büyük bir artı olur çünkü haftalar geçtikçe git gide büyüme imkanınız vardır. Microinfluencerlar genel olarak bu işi yaparlar.

MicroInfluencer Listesi Nedir

Microinfluencer listesi kısacası şu anlama gelir: Bu liste bize ait olan bir listedir. Listenin içinde birlikte çalışıyor olduğumuz, anlaşmalı sosyal medya fenomen hesapları vardır. Bu fenomen hesapları microinfluencer hesaplarıdır. Liste içerisinde çok fazla sayıda anlaşmalı microinfluencer hesabı yer almaktadır. Bu hesapların her biri farklı sektörlere hitap etmektedir ve buna uygun da takipçi kitlesine sahiptir. Mesela spor sektörünün kitlesine sahip olan influencerlardan giyim sektörüne kadar pek çok alana hitap eden microinfluencerlar vardır. Microinfluencer listesi en genel olarak bu anlama gelir ve GrowByShare aracılığı ile fenomen hizmeti almak istediğiniz zaman bu liste ve içerikleri sizinle daha net bilgiler ile paylaşılacaktır. Eğer bu hizmeti almak istiyor iseniz hemen bizimle sitemizde yer alan iletişim bilgilerimizden iletişime geçebilirsiniz.

Influencer Reklam Hizmeti Fiyatları

Bu hizmet türünün fiyatları konusunda burada sizlere net bilgiler, daha doğrusu net ve tam fiyatlar vermemiz mümkün değildir ve pek uygun olmaz. Fakat sizlere şu an için bu yazı içinde şunları söyleyebiliriz: Bu hizmetin fiyatları genel piyasa ile karşılaştırıldığı vakit oldukça makul, hatta en makul fiyatlara sahip haldedir. Çünkü günümüzde çok popüler olan bir hizmet türüdür ve gittikçe yeni yöntemler gelişmektedir. Bu sebep ile piyasa içerisinde çok farklı fiyatlar ile karşılaşırsınız. Ama bir de hizmeti alır iken güvenilirlik de önemlidir ve aslında en önemli husus odur. Bu yüzden GrowBySharebaşta olmak üzere bizler güvenilirlik esaslı çalışan, hizmetin verimine önem veren sayılı firmalardan biri halinde bulunuyoruz.

Influencer Reklam Hizmeti Almak İçin

Bu hizmeti, microinfluencer hizmetini eğer almak istiyor iseniz sitemizdeki iletişimbilgilerimizin olduğu kategoriye bakabilirsiniz. Burada iletişim numaramızı da göreceksiniz. Almak istediğiniz hizmet türünü bizimle paylaşır iseniz size yetkili arkadaşlarımız anında yardımcı olur. Sosyal medya hesabınız ile ilgili gereken plan ve program yapılır, analizler çıkarılır ve influencerlar ile iletişime geçilir. Böylece reklam ve tanıtım çalışmalarına en kısa zamanda başlanır.