Organik, lezzetli ürünleri ile sofraları lezzetlendiren ve Sarıyerlilerin damak tadına hitap eden MER’S no: 26, geniş doğal ürün yelpazesi ile mutfakları şenlendiriyor.

Yeniköy’de hizmet veren MER’S no: 26, bakliyatlardan soslara, salça, reçel ve baldan kahvaltılık malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Tüm ürünlerin organik ve sağlıklı olmasına büyük önem veren MER’S no: 26, birbirinden lezzetli yiyecekleri üretim merkezlerinden özel olarak getiriyor.

“SAĞLIKLI BESLENMELERİ İÇİN HİZMET VERİYORUZ”

“Burada bulunan ürünler doğal ve organik” diyen İşletme Sahibi Necdet Mert Kayhan, “Bu konseptte bir işletmeyi hizmete açmamızın temel sebebi bilinçli anne ve babaların çocukları için sağlıklı ürünleri tedarik edebilmesini sağlamak. Benim de 2 tane çocuğum var ve açıkçası kendi çocuklarımdan yola çıktım. Biz sadece yetişkinlerin değil, çocukların da sağlıklı beslenmeleri için hizmet veriyoruz. Bunu yaparken de satışını yaptığımız ürünlerin nerede, nasıl ve kim tarafından üretildiğini bizzat yakından takip ediyorum” ifadelerini kullandı.

“GENİŞ KİTLELERE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

Kayhan, “İşletmemizin misyonu bebeklere, küçük çocuklara ve yetişkin bireylere sağlıklı gıdalar tedarik edebilmek. Bu sektörde olabildiğince geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki sene Anadolu Yakası’nda da bir şubemiz olacak. Akabinde Alaçatı ve Bolu’da da şubeler açıyoruz. Yaz tatili için saydığım yerlere giden İstanbullular için orada hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP

Ürün yelpazesi ile ilgili bilgiler veren Kayhan, "Mağazamızda çok sayıda ürünümüz bulunuyor. Bunlardan bazıları; kahvaltılık malzemeler, sos çeşitleri, salça, reçel türleri, bal, bakliyatlar ve çok özel apiterapi ürünleri. Bizim satışa sunduğumuz 20 çeşit meyveli sirkemiz var. Bunlar da en çok talep gören ürünlerimiz arasında yer alıyor. Normal şartlarda sirke atıl meyvelerden yapılır. Ancak bizim sirkelerimiz sofralarda bulunan kaliteli ve lezzetli meyvelerden yapılıyor. Bunun yanı sıra zeytinyağlarımız da özel yapımdır. Uluslararası arenada tescilli ve ödüllü yağlarımız var. Ürün portföyümüzde bulunan bir zeytinyağını Novavera firması önerimiz üzerine üretti. Bunun özelliği asit dereceleri ve zeytin çeşidi çocukların tüketebileceği oranlarda olmasıdır. Ayrıca Ezine’de butik bir mandıradan peynirler, Trakya’dan özel olarak işlenen süt ürünleri, tereyağ, Balıkesir’den tuz oranı çok dengeli yeşil ve siyah zeytinlerimiz mevcut. Kendi ürettiğimiz çilekli reçelin organik meyvesini İzmir ve Antalya’dan tedarik ediyoruz. Bu reçelleri de rafine şeker kullanmadan elma konsantresi ile yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“ARI ÜRÜNLERİ ÇOK SAĞLIKLI”

Kayhan, arı ürünlerinin çok faydalı olduğunu vurgulayarak, şu bilgileri verdi: “Saydığım çeşitler arasında yer alan apiterapi ürünleri bire bir ilaç değil ancak insan sağlığına ciddi anlamda olumlu katkı sağlıyor. Bunlardan biri arı ürünleri; Arı yumurtası, arı sütü, polen, propolis ve arı ekmeği özellikle kanser hastalarına tedavide yardımcı oluyor. Ayrıca koah hastaları için deve dikeni balı yardımcı bir ürün. Akciğer hücrelerinin yenilenmesini ve hızlanmasını sağlıyor. Bunların dışında çok önemli bir ürün daha var; Meşe balı. Bu ürünü diğer ballardan ayıran farkı anti kanserojen özelliğinin olması. Bu balı yediğimiz takdirde kanserli hücrelerle savaşıyor. Tamamen doğal bir üründür. Kahvaltıda da tüketmek isteyenler için herhangi bir mahsuru yok. Fakat en doğru kullanım yöntemi ilaç niyetine sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı kadar almak.”

Yeniköy Mah. Adnan Kahveci Cad. No: 146/1 Sarıyer

İletişim: (0212) 262 26 23

SARIYER POSTA