Boğaz’daki ilk kadın plajı olma özelliği taşıyan Menekşe Kadınlar Plajı, yeni deniz sezonunda da konuklarına deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarma fırsatı sunacak.

Sadece kadınlara ve ailelere hizmet veren Menekşe Kadınlar Plajı, titizlikle tüm hazırlıklarını tamamlarken, iş ve şehir stresinden uzaklaşmak isteyen İstanbulluları bekliyor.

Deniz, güneş ve piknik imkanı

Haftanın ilk 6 günü kadınlara, Pazar günü ise ailesiyle birlikte gelmek isteyenleri ağırlayacak olan Menekşe Kadınlar Plajı, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen misafirleri için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen işletme, piknik yapacak aileleri mesire alanında ağırlıyor.

“Kadınların bu güzelliklerden yararlanmalarını istiyoruz”

Yeni deniz sezonuna hazır olduklarını söyleyen işletme sahibi Esin Menekşe, “Yeni deniz sezonu için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz İstanbul veya çevre illerde yaşayan kadınların huzur içerisinde keyifli bir gün geçirmelerini, denizden faydalanmalarını sağlamak. Menekşe Kadın Plajı olarak tüm bu güzelliklerden yararlanmalarını istiyoruz” dedi.

Menekşe Kadınlar Plajı’na nasıl gidilir?

Plaja gelmek isteyen kadınları tekneler ile taşıdıklarını belirten Menekşe, “Sarıyer’den 09:00-11:30 saatleri arasında teknelerimiz dolmuş görevi görerek kadınları plajımıza taşıyor. Bu saatler arasında teknelerimize yetişemeyen kadınlar, Sarıyer Merkez’deki iskeleden kalkan tekneler ile ulaşımlarını sağlayabilirler” dedi.

Muhteşem Boğaz turundan sonra keyifli tatil imkanı

İşletmenin bir koy üzerinde olduğunu ve yalnızca deniz yolu ile ulaşım sağlandığını ifade eden Menekşe, plaj ile ilgili şu bilgileri verdi: “Buraya karadan herhangi bir aracın gelmesi mümkün değil. Çünkü burası bir koy. Sadece deniz yoluyla ulaşım mümkün. Aslında bu bir avantaj. Çünkü dışarıdan içerinin gözlemlenmesi gibi bir şey söz konusu olmuyor. Kadınlar Sarıyer’den kalkan tekneler ile boğaz turu eşliğinde plajımıza gelebilirler. Aynı zamanda evlerinden servisler ile alıyor ve Sarıyer’e getirip buradan da plajımıza tekneler ile ulaşımlarını sağlıyoruz. Bu konuda bizlere ulaşmak isteyen müşterilerimiz, iletişim hattımızdan bilgi alabilirler.’’

İletişim Tel: 0538 326 48 28