Farklı çalışma yöntemi ve müşteri memnuniyetiyle Zekeriyaköy 1. Caddede hizmete veren MaxiPet Ailesi, rakipleriyle arasına bir uçurum koymayı hedefleyen kuruluş olma yolunda hızla ilerliyor. Canlı hayvan, çocuklara özgü hayvanat bahçesi ve geniş ürü yelpazesiyle  tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren MaxiPet Ailesi, sizleri konuk etmeye hazır.


Sağlığa önem veren, sevginin tüm canlılar için bir ihtiyaç olduğunu bilen ve karşılıksız sevmeyi görev sayan MaxiPet alanında marka olma yolunda emin adımlarla yürüyor. MaxiPet’in başarısından büyük katkısı olan MaxiPet işletmecisi Ayşegül Daimagüler,  gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

_MG_2994Bir aile olduklarını ifade eden Daimagüler, “Çünkü biz, ''hayvanları sevmek, yaradılış gayesinin gereğidir '' mantığını benimsiyor ve buna kalpten inanıyoruz. Bir canlı için bir şeyler yapma isteğiniz, onu ne denli sevdiğinizle ölçülebilir. Bu nedenle MaxiPet Ailesi'nin küçük dostları için canla-başla çalışması bu durumu özetlemektedir. Veteriner hekim Ahmet Fazıl Atak'ın öncülüğünde kurulan bu sıcacık yuva, evcil hayvan dünyasına yeni ve taptaze bir soluk getirecek. Gerek veteriner hekimlikte 25 yıllık tecrübe, gerekse de kalitede Avrupa standartlarını yakalamamız bunun en önemli ispatıdır. Fikir ve iş tecrübesi hakkında donanımlı ekibimizle küçük dostlarımıza daha fazla yararlı olabilmek adına bu görevi üstlenmekten ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

WQ"Önceliğimiz Çocuklar"

Önceliklerinin çocuklar olduğunu belirten Daimagüler , “Hayvan sevgisi çocukların ruhsal gelişimine de büyük katkı sağlar. Küçük bir çocuğun bir hayvanın bakımına, beslenmesine yardımcı olması, onun mutlu olmasını istemesi, başka bir canlının sorumluluğunu paylaşması kişisel gelişimine büyük destek sağlar. Hayvanlarla iç içe büyüyen çocuklarda duygu biçimi, özgüven ve paylaşma isteğinin pozitif yönde ilerleme kaydettiği açıkça görülmüştür. Küçük bir çocuğa hayvan sevgisiniz aşılamak, sorumluluk bilincini yüklerken beraberinde merhamet duygusunun temellerini attıracaktır. Bu sebeple çocukların hayvan beslemelerini hobi edinmek için değil gerçek anlamda sorumluluk sahibi olmaları için teşvik etmekte yarar vardır” şeklinde konuştu.

_MG_2607Tür Yelpazesi

Bünyelerinde bir çok hayvan çeşidi bulunduklarını dile getiren Daimagüler,  sözlerini şöyle sürdürdü: Bünyemizde farklı familyalardan, onlarca türü barındırdığımız gibi ülkemizde daha önce görülmeyen birçok yeni hayvan türüyle de canlı çeşitliliğini en üst düzeye çıkarıyoruz. Dünyanın birçok yerinden gelen tropik kuşlar, safkan ırk kedi ve köpekler, su dünyasının daha önce tanık olmadığınız türleri ile geniş bir yelpazeye ayrıca bu türlerin beslenmeleri, sağlık ve yaşamları ile ilgili derin bilgi birikimine de sahibiz. Uzun yılların verdiği tecrübe sayesinde bünyemizde olan tüm ırk ve türler hakkında da en doğru bilgiye ulaşmak için Veteriner Hekim Ahmet Fazıl Atak sizler için bir kaynak niteliği taşıyacaktır.  Tamamen güvenilir kaynaklardan temin edilen, yeni doğan bakımının eksiksiz yapıldığı ve sizlere ulaşana kadarki süreçte kendi çocuğumuz gibi baktığımız safkan kedi ve köpekler tüm aşıları yapıldıktan ve 30 günlük karantina süresi bitimi sonrası sizlere sunulmaktadır. Doğumundan yaşlılığına kadar tüm besin programı ve ayrıca gençliğe adım atarkenki zamanlarda gelişimini desteklemesine ihtiyaç olan oyuncak, ödül ve vitaminleri de çoklu ürün seçeneğiyle sizlere sunuyoruz. Maxipet ailesi olarak evcil hayvanınızın doğumundan yaşlılığına kadar tüm evrelerinde yanında olarak sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceklerini garanti ediyoruz."

_MG_2928 (2)

Kuaför Hizmeti

Hizmetlerini sıralayan Daimagüler, “23 yıllık deneyimli kuaförümüz eşliğinde kedi ve köpeklerinizin hassas deri bakımı da dahil olmak üzere birçok hizmeti bulabileceğiniz bir ortam, ayrıca rahatlatıcı çamur banyosu, yarışmalar için yapılan özel kesimler ve teknolojik donanımı ile sizi büyüleyecektir. Petinizi özel bir seansla bakıma alan uzman kuaförlerimiz tüm seans boyunca hayvanın stresini minimum düzeye indirerek keyifli saatler geçirmesini de sağlamaktadır. Tüm bunları yerinde görmek ve kendi kararınızı vermek için sizi Maxipet Ailesiyle tanışmaya bekliyoruz.  En iyi hizmet anlayışını benimsemiş bir kuruluş olarak, sizlere daha fazla nasıl yararlı olabiliriz düşüncesini sürekli taşıyoruz. Yeniliklere her daim açık, standardın dışında çıtayı yüksek tutan bir ekiple daha fazlası için çalışıyoruz. Evcil dostlarımızın öncelikle sağlığına önem verirken mutlu bir yaşam sürmeleri için de yeniliklere imza atıp işin maddi boyutunu düşünmeden en iyisi için uğraşıyoruz. Birçok yenilikle tanışacağınız güvenilir bir ortamda, küçük dostlarınızın sağlığı ve rahatı adına, Maxipet sizlere en iyi hizmeti sunmak için bekliyor” diye kaydetti.

_MG_2856

 Bilgi: Zekeriyaköy Mahallesi 1. cadde No:92/2 Sarıyer

Tel: 444 5 886 - www.maxipetmarket.com