Maslak’ta 30 çeşit pizzası ve salataları ile misafirlerine kendi pizzalarını yaratma fırsatı sağlayan Piazza, birbirinden lezzetli makarna ve tatlıları ile konuklarına nefis tatlar sunuyor.

İtalyan yapımı Türk tarzı pizzaları ile lezzet müdavimlerinin uğrak mekanı olan Piazza’yı, pizzanın yapımında kullanılan hamuru ve kullandığı özel sosları vazgeçilmez yapıyor.

Piazza, “lezzet - kalite - hijyen” konseptinde, lezzet kalitesi, güler yüzlü hizmeti ve hızlı teslimatı ile fark yaratıyor.

“Kendi pizzanı kendin yarat”

“Kendi pizzanı kendin yarat” mottosuyla konuklarına hizmet verdiklerini belirten işletme sahibi Mouhamad Sibai, “İşletmemize gelen misafirlerimiz kendi pizzalarını kendileri yaratıyor. Özel sipariş verdiği pizzasının içerisinde hangi malzemelerin olup olmayacağına kendileri karar veriyor.” ifadelerini kullandı.

Pizzalarda doğal ve kaliteli ürünler kullanılıyor

30 çeşit pizzası ile doğal ve kaliteli ürünler kullanıldığını söyleyen Sibai, “Pizzalarımız İtalyan yapımı Türk tarzını yansıtıyor. Hem Türk hem de İtalyan pizzalar üretiyoruz. Konuklarımızın bizi tercih etmelerindeki en büyük neden pizza yapımında kullandığımız hamur ve özel soslarımızdır. Ayrıca çok sayıda baharat ve tamamen doğal ürünler kullanıyoruz. Bu da lezzetine lezzet katıyor. Başlangıç menümüzden salata çeşitlerine, pizzadan makarnaya kadar geniş yelpazede ürün çeşitlerimiz mevcuttur. Piazza olarak fiyat politikamız insanların bütçesini asla zorlamayacak şekilde belirlendi. Bu fiyatları belirlerken ürün kalitemizden asla taviz vermiyoruz. Yani bu pizza daha ucuz bundan malzeme kısalım, lezzetli olmasına özen göstermeyelim diye bir şey asla söz konusu olamaz” diye konuştu.

Geniş paket servisi ağı

Sarıyer’in her bölgesine paket servisi hizmeti sunduklarını söyleyen Sibai, “Paket servisimiz çok geniş bir ağa sahip. Sarıyer merkez olmak üzere büyük bir bölümüne paket servisi hizmeti sunuyoruz. Bu sayede uzak yerden gelmelerine gerek kalmadan, en hızlı ve sıcak bir şekilde pizzalarını kendilerine ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Maslak Mah. Ahi Evren Cad. Nazmi Akbacı Tic. İş Merkezi D Blok No: 75 Maslak

İletişim: 444 00 36

İnstagram: piazza.restaurant

www.piazzatr.com

Facebook: Piazza.restaurant