İLETİŞİM: 0538 697 44 66

Gümüşdere'de faaliyet gösteren Düşler Vadisi, en mutlu günlerinde çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürürken, doğa ile iç içe ve havuz başında unutulmaz bir kır düğünü isteyenler için de ideal bir mekan.

Covid-19 pandemisi nedeniyle düğünlerin yasaklanmasının ardından evlenmeye hazırlanan çiftlerin ve düğün yapılan işletmelerin tüm planları altüst olmuştu. Özellikle tam kapanmanın ardından hızla azalan vaka sayısının ardından Bilim Kurulu'nun da önerileri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile nişan, kına ve düğünler serbest oldu. Bunun üzerine çiftler yeniden tatlı bir telaş içine girdi.

SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM

Bugüne kadar çok sayıda çiftin mutlu günlerine ev sahipliği yapmanın verdiği tecrübeler doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten İşletme sahibi Hatice Çalışır, "Düşler Vadisi olarak doğa içinde, 3 bin metrekare alan üzerine 400 misafirimizi aynı anda ağırlayabiliyoruz. Yemekli - yemeksiz Düğün, kına, söz, nişan, doğum günü, baby shower, sünnet, parti, mezuniyet baloları, kurumsal etkinlikler, toplantılar ve davetlere kapılarımızı her zaman mutlulukla açıyoruz. Profesyonel, güler yüzlü, işini seven ve donanımlı çalışan kadromuzla her zaman en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyoruz. Düğününüzden haftalar önce sizinle tanışarak hayalini kurmuş olduğunuz davetin içerikleri hakkında konuşuyoruz. Size sunduğumuz imkanlarla taleplerinizi karşılaştırıyoruz” dedi.

HAYALDEN GERÇEĞE...

Çalışır, "Düşler Vadisi olarak en büyük amacımız;  bize nasıl bir ortamda evlenmek istediğinizi anlatmanız yeterli. Bu adımdan sonra size sadece düğün tarihiniz geldiğinde konuklarınız ile en mutlu anlarınızı paylaşmak için mekânımıza gelmek kalıyor. Özellikle genç kızların hayallerini süsleyen kır düğünü konsepti, Düşler Vadisi farkıyla gerçek oluyor. Çiftler, kuş sesleri eşliğinde ve eşsiz doğasında gerçek bir masala dönüşüyor” şeklinde konuştu.

EN İNCE AYRINTISINA KADAR HER ŞEY DÜŞÜNÜLÜYOR

Çiftler ve konuklar için her ince ayrıntıyı düşündüklerini vurgulayan Çalışır, “Çiftlerin ömürlerindeki en özel günlerine şahitlik ediyoruz. En ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünerek unutulmaz bir gün geçirmelerini istiyoruz. Çiftlerimizin düğün sonrasındaki memnuniyetini ve mutluluğunu gördükten sonra, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz” ifadelerini kullandı.

"EĞLENCE, HUZUR VE DOĞAYI BİR ARADA BULABİLİRLER"

Çalışır, "Konuklarımızın geniş ve ferah bir ortamda güzel vakit geçirmelerini hedefledik. Aynı zamanda mekanımıza girecek olanların HES kodlarını sorguluyor, ateşlerini ölçüyoruz. Tüm bu önlemler personelimiz için de geçerli. Bizim için önemli olan konuklarımızın buradan memnun ayrılmaları. Düşler Vadisi'ne gelenler eğlence, huzur ve doğayı bir arada bulabilir. Ayrıca salgına karşı gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Konuklarımızı tamamen steril bir ortamda ağırlıyoruz. Ayrıca yalnızca Sarıyer'den değil, İstanbul'un birçok ilçesinden de en özel - günlerini ayrıcalığı ile yaşayan çiftler var diye konuştu.

Not: Doğa manzarası eşliğinde muhteşem bir davete hazır olun! Düşler Vadisi olarak profesyonel ekibimizle birlikte hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürüyoruz. İstanbul’da Gümüşdere’de düğün mekânları arasında çiftler tarafından rağbet gören kır bahçemizde yıllar geçse de unutamayacağınız bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile birlikte mutlu bir geleceğe, “Evet” diyeceğiniz muhteşem bir davette konuklarınız ile sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz…

Gümüşdere Mah. Yörük Sok. No: 30 Sarıyer

Instagram: Düşler Vadisi Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ