Etli mantıyı bilirdik de sucuklusunu, çıtırını Mantistanbul’dan öğrendik! Yeni hizmete giren Mantistanbul’da mantının sucuklusunu, çıtırını damak keyfinize farklı bir lezzet olarak sunabilirsiniz!
Sarıyer’e yeni mantı evi! Tamamen el yapımı mantıya çeşitlilik getiren Mantistanbul, hafta sonu iki gün boyunca yaptığı açılışla hizmete girdi.

manti4İKİ GÜN AÇILIŞ YAPTILAR

Davetli yoğunlu nedeniyle açılışını iki gün programlayan Mantistanbul Zekeriyaköy Mahallesi Türkmen Sokak Panaroma Life Sit. F Blok numara 8/6’da hizmete girdi. İşletme sahibi Tolga Köksoy, bir taraftan davetlileri ağırlarken, diğer taraftan Sarıyer Posta'ya ürünleri hakkında da bilgi verdi. Köksoy, “Davetlilerimizin çok olması, hepsiyle tek tek ilgilenme isteğimiz nedeniyle cumartesi - pazar gününe açılışımızı yaydık.”dedi.

MANTİSTANBUL'DA BOL ÇEŞİTLİLİK 

Yeni hizmete giren Mantistanbul’da mantının ilk kez duyacağınız çeşitleri de damak keyfinize sunuluyor. Bugüne kadar alıştığımız kıymalı mantının yanı sıra sucuklusunu da yaptıklarını belirten Tolga Köksoy, “Sucuklu mantıda iddialıyız. Ayrıca çıtır mantımız var bir de karışık mantı çeşidimiz bulunuyor. Menümüzde çiğ börek, etli sarma, zeytinyağılı sarma ve eriştemiz de var.”hatırlatmasında bulundu. Soğuk içeceklerin yanı sıra kahve çeşitlerini de Mantistanbul’da bulabileceğimizi söyleyen Tolga Köksoy, “Tüm Sarıyer halkını mantımızı tatmaya bekliyoruz. Eminim damak keyiflerine farklı bir lezzet katacaktır. Ayrıca mantılarımız tamamen el yapımı ve bol malzemelidir. ”dedi.

mantiPAKET SERVİSİMİZ YAKINDA HİZMETNİZDE

Mantistanbul’da mantı yiyebileceğiniz gibi, dilerseniz pişmemiş mantıyı kilo ile alıp eviniz de de pişirebilirsiniz. Ya da evinize sipariş verebilirsiniz. Sabah 9.00 ile akşam 11.00 saatlerinde hizmet vereceklerini belirten Tolga Köksoy, “Paket servislerimiz önümüzdeki birkaç gün için başlayacak. Müşterilerimiz sipariş verdikleri takdirde kısa süre içerisinde evlerinde taze pişmiş mantıyı sofralarında bulabilir. Kilo ile de mantı satışı yapıyoruz. Dileyen müşterilerimiz çiğ mantı alıp diledikleri zaman kendileri pişirebilir.”diye konuştu.

MANTİSTANBUL HİZMETE GİRDİ

SİPARİŞ TEL: 0212 806 92 42 - 0 533 022 77 10