Zekeriyaköy’de faaliyet gösteren Luxury Boutique Turkey, Instagram ve WhatsApp üzerinden ürün satışına ağırlık verirken, sosyal medyada en çok ilgi gören butikler arasında alıyor. Sosyal medya fenomenlerinin de gözdesi olan butik, genç neslin de gözdesi haline gelirken, modanın tek adresi olmakta kararlı.

Genç Girişimci Çağla Öz tarafından oluşturulan Luxury Boutique Turkey markası adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç neslin gözdesi haline gelen Luxury, modayı yakından takip edenler için de alışverişin adresi oldu.

SOSYAL MEDYA FONEMENLERİNİN GÖZDESİ

Dünyaca ünlü markaların ürünlerini sadece Sarıyerlilerin değil, Instagram ve WhatsApp üzerinden moda takipçilerinin beğenisine sunan Luxury, ünlülerin ve sosyal medya fenomenlerinin de gözdesi oldu. Milyonlarca takipçisi bulunan fenomenler, modanın ve şıklığın adresi olan Luxury’i yakından takip ediyor.

FRANSA’DAN MODELLERİ TÜRKİYE’YE TAŞIYOR

Satışını yaptığı ürünleri dünyaca ünlü markalardan temin eden firma sahibi Çağla Öz, kısa bir süre sonra kendi atölyesini kurdu. Fransa’dan getirttiği modelleri, modern atölyesinde üreterek, hem ürün temin etmede kolaylık sağlıyor hem de kaliteden taviz vermiyor. Ayrıca müşterilerine ürün değişim garantisi vererek, gönül rahatlığıyla alışveriş yapma olanağı sunuyor. Luxury yalnızca sosyal medya üzerinden takip edilmiyor. Giyimine özen gösterenler Türkiye’nin dört bir yanından butiğe gelerek alışveriş yapıyorlar. Kısa sürede başarıları ve ticari büyümesi ile dikkat çeken Luxury’de aylık kargo sayısı 3 bin 500’ü geçmiş durumda.

“GENÇLER GİYİNMEYE ÇOK MERAKLI”

Luxury Boutique Turkey’in kurucusu Çağla Öz, “Luxury Boutique Turkey olarak şık ve kaliteli ürünlerin satışını yapıyoruz. Sarıyerliler mağazamıza gelerek, diledikleri ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirler. Bunun yanı sıra Instagram ve WhatsApp üzerinden de satışımız mevcut. Açıkçası müşteri portföyümüz daha çok genç kesimden oluşuyor. Gençler giyinmeye çok meraklı. Bu da bizi daha çok modayı takip etmeye ve yeni çıkan ürünler ile yakından ilgilenmeye sevk ediyor. Çünkü genç nesil bu konu ile oldukça ilgili. Onlara en iyi hizmeti verebilmek için modayı yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Maden Mah. Kuğu Sk. Skyline Plaza No: 11/A Sarıyer

GSM: 0534 211 02 16

Instagram: luxboutique turkey

SARIYER POSTA GAZETESİ